Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

@Home verhoogt snelheden en schrapt Family

Leestijd: 2 minuten

@Home gaat de snelheid van de kabelabonnementen @Home Budget,  Basis en Breedband verhogen. Family wordt geschrapt.

Van het populairste abonnement  @Home Basis wordt  de downloadsnelheid verdubbeld: van 1.000 kbit/s naar 2.000 kbit/s, terwijl de uploadsnelheid van 250 kbit/s naar 400 kbit/s stijgt.

De downloadsnelheid van @Home Budget  stijgt van 500 kbit/s naar 750 kbit/s en de uploadsnelheid van 125 kbit/s naar 250 kbit/s.

Tenslotte wordt de uploadsnelheid van @Home Breedband verhoogd van 600 kbit/s naar 750 kbits/s. De downloadsnelheid blijft merkwaardig genoeg gelijk bij dit abonnement. uiterlijk 1 december kunnen abonnees van de nieuwe snelheden profiteren. De abonnementsprijzen worden niet verhoogd naar aanleiding van de snelheidsverhogingen.

Per 1 november gaat @Home Family verdwijnen. Dit zou @Home haar abonnees hebben bericht, zo weet gebruikersvereniging Troublesathome  te melden. Bestaande Family-abonnees blijven nog 6 maanden hetzelfde bedrag betalen, terwijl ze van de snelheden van de Breedband variant profiteren. Daarna moeten ze echter kiezen tussen terugschakelen naar het langzamere en goedkopere @Home-Basis of 10 euro per maand meer betalen voor @Home-Breedband. 

De vereniging noemt een en ander een 'rare gang van zaken'  en denkt dat de beslissing nogal overhaast genomen is door @Home. De productomschrijvingen op de @Home website zijn nog niet aangepast. Wel is @Home Family verwijderd en worden de snelheidsverhogingen in de 'veelgestelde vragen' uiteengezet.

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie