Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

BBC First gratis voor KPN, Telfort en XS4ALL iTV-klanten

door Anniek Kruijer Leestijd: 1 minuut

Interactieve TV klanten van KPN, Telfort en XS4ALL kunnen gratis kijken naar het nieuwe programma BBC First. De zender werd op 16 mei toegevoegd aan de Interactieve basispakketten van de aanbieders. Nederland is het eerste Europese land waar BBC First beschikbaar komt. Voor de nieuwe zender hoeft niets extra betaald te worden.

Wat is BBC First?
Het is een kanaal met Britse drama series als The Musketeers, Silent Witness en Wolf Hall. “BBC First is een kwaliteitszender bij uitstek, speciaal voor liefhebbers van al deze prachtige series. We onderzoeken continu hoe we onze Interactieve TV-klanten kunnen verrassen met nieuwe tv-zenders", aldus Jaap Postma, directeur Consumentenmarkt KPN.

Via iTV Online en in HD
De programma's van BBC First zijn ook te zien via iTV Online, zowel thuis als buitenshuis en via Programma Gemist tot zeven dagen terug. De zender biedt 24 uur per dag series en detectives, komt beschikbaar in HD-kwaliteit en zijn Nederlands ondertiteld. Vooralsnog zijn er geen plannen om BBC-programma's via een video-on-demand-platform aan te gaan bieden. BBC First is onderdeel van BBC Worldwide. De organisatie biedt ook BBC Two, Three, Four, Entertainment en World News.

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.