Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

BBeyond geeft nieuwe klanten gratis telefonie

Leestijd: 2 minuten

Zakelijk service provider BBeyond geeft gratis telefonieabonnementen weg aan bedrijven en instellingen die klant worden. De DSL-aanbieder biedt een compleet dienstenpakket met internet en telefonie dat is afgestemd op de individuele behoefte van het bedrijf. De actie is erop gericht bedrijven die nog gebruik maken van traditionele telefonie kennis te laten maken met de voordelen van bellen via BBeyond.

De telefoniediensten van BBeyond bieden bedrijven een alternatief voor traditionele telefonie met behoud van kwaliteit en continuiteit. Er hoeft niet geinvesteerd te worden in nieuwe apparatuur en voor zowel telefonie als internet heeft de klant één aanspreekpunt. Volgens de aanbieder kunnen bedrijven en instellingen tot 40 procent besparen op hun belkosten.

Bedrijven kunnen als ze bellen via BBeyond gebruik maken van alle mogelijkheden van traditionele telefonie, zoals nummerherkenning, nummerblokkering (0900-nummers) en doorschakelen. BBeyond biedt diverse pakketten. ISDN2 biedt twee lijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. Met drie ISDN2-aansluitingen heeft een bedrijf de beschikking over zes lijnen. Bedrijven die meer capaciteit nodig hebben, kunnen kiezen uit de ISDN15, -20 en -30 oplossingen, met respectievelijk 15, 20 of 30 lijnen.

De actie waarbij BBeyond de telefonieabonnementen weggeeft, loopt tot 1 september 2006.

Geactualiseerd: woensdag 12 april 2006
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie