Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

BBNED introduceert ADSL over ISDN

Leestijd: 2 minuten

BBned introduceert ADSL in combinatie met bestaande ISDN lijnen. De aanbieder heeft 200 telefooncentrales door geheel Nederland voorzien van deze nieuwe faciliteit.
Zowel consumenten als kleinzakelijke ondernemers kunnen daardoor ADSL in combinatie met hun bestaande ISDN abonnement gebruiken.
Volgens het persbericht dat gisteren uitkwam heeft een groot aantal Internet Service Providers waarmee BBned samenwerkt in de afgelopen weken een groeiende vraag naar Internet toegang over ADSL gekregen. Meestal betreft het consumenten die op zoek zijn naar een alternatief voor hun bestaande ADSL verbinding. Daarnaast is er veel belangstelling van kleinere bedrijven die willen profiteren van de hoge snelheden en beschikbaarheid van het BBned netwerk.

Bij andere netwerkaanbieders zoals KPN (met MXstream), is ADSL over ISDN overigens al langer mogelijk.

Veel internetgebruikers willen ADSL afnemen in combinatie met hun bestaande telefoonlijn die ook voor spraak wordt gebruikt. Met de introductie van ADSL over ISDN wordt het vanaf nu ook bij BBned mogelijk om zowel een analoge telefoonlijn als een ISDN lijn te voorzien van ADSL. Gebruikers kunnen hun bestaande telefoondienst behouden en betrekken additioneel een ADSL abonnement van hun ISP.

ADSL over ISDN is vanaf gisteren leverbaar door heel het land.
Let op: de aangesloten telefooncentrale moet zich wel op korte afstand van uw vestiging bevinden!
Er zijn diverse snelheden beschikbaar; het instapmodel is 512Kbps/256Kbps, er is een 1Mbps/512Kbps en een 2Mbps/512Kbps dienst en tenslotte is de maximale snelheid die wordt geboden 2-8Mbps/512Kbps.

Op onze vergelijkingssite kunt u in het overzicht 196 ADSL pakketten vinden.
U kunt echter ook gerichter zoeken in de Accessproviders Wizard.

Geactualiseerd: maandag 3 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.