Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Belgacom interesse in Versatel

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Versatel bevestigt dat het in gesprek is met het Belgische telecombedrijf Belgacom over een eventuele overname. 

Vrijdag meldde het Belgische dagblad De Tijd al dat Belgacom en Versatel in gesprek waren. Toen wilde Versatel de gesprekken nog niet bevestigen. Wel steeg de koers van het aandeel Versatel die dag 17 procent.

Vanochtend bevestigt Versatel de gesprekken met Belgacom: “In verband met recente geruchten in de pers en het koersverloop van het aandeel Versatel Telecom International N.V., deelt Versatel Telecom International N.V. mee dat zij in het kader van haar voortdurende strategische oriëntatie onder meer initiële gesprekken voert met Belgacom N.V., tezamen met Talpa Capital B.V., over mogelijke vormen van strategische samenwerking, waaronder een eventueel openbaar bod. Gelet op de initiële fase van deze besprekingen, kunnen op dit moment geen verdere mededelingen worden gedaan.”

Ook Talpa, het beleggingsbedrijf van John de Mol, is dus betrokken bij de gesprekken. Talpa bezit 42 procent van de aandelen Versatel.

Versatel is de laatste maanden vooral in het nieuws geweest door het aankopen van de uitzendrechten voor de Nederlandse eredivisie. Deze worden aan de man gebracht in combinatie met een ADSL2+ abonnement dat snelheden tot 20 Mbps belooft. De Mol heeft de rechten voor het uitzenden van de samenvattingen van de voetbalwedstrijden in handen.

Klik hier voor meer informatie en bestellen Versatel ADSL

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie