Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Beoordeel uw provider, win een gratis overnachting

Leestijd: 2 minuten

Hoe tevreden bent u over uw provider? Of bent u niet tevreden en zijn er zaken die volgens u verbeterd kunnen worden? Wanneer u op Internetten.nl een review schrijft, maakt u kans op een gratis overnachting bij een van der Valk hotel. U helpt hiermee tevens andere bezoekers die op zoek zijn naar een (andere) internetprovider.

Welke aspecten beoordelen?

Ervaring heeft geleerd dat onze bezoekers niet alleen geïnteresseerd zijn in uw oordeel over de snelheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van de internetverbinding, maar ook graag uw mening horen over de kwaliteit van de telefoon- en digitale televisieverbinding. Ook uw ervaringen met de klantenservice en de mate waarin problemen of storingen worden opgelost, zijn nuttig voor anderen. Kortom, uw (on)tevredenheid  kunt u kenbaar maken door uw provider een 'cijfer' te geven en zo mogelijk aan te vullen met plus- en verbeterpunten.

Voorwaarde deelname

De enige voorwaarde om mee te dingen naar de gratis overnachting is dat u de beoordeling plaatst met het e-mailadres waarmee u op onze nieuwsbrief geabonneerd bent. Klik op het providerlogo hieronder om naar de reviewpagina van uw internetprovider te gaan.

Caiway CanalDigitaal Concepts EDPnet Fype
InterNLnet KPN Lijbrandt OnsBrabantNet Scarlet
Solcon Tele2 Telfort Online UPC
Vodafone XS4ALL Zeelandnet Ziggo
Geactualiseerd: woensdag 12 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.