Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Beste keuze breedband

Leestijd: 1 minuut

Xs4ALL ADSL Start en Multikabel Family is de 'beste koop' tot 1 Mbit/s. Speedlinq All-in 2048 is dat in de categorie van 1 tot 2 Mbit/s. Zoals eerder gemeld wordt Compuserve 5120 als beste beoordeeld bij de snelheden van 2-4 Mbit/s, terwijl Versatel Voetbal favoriet is bij de allersnelste breedbandverbindingen. Voordelige keus voor abonnementen tot 1 Mbit/s is Casema Midi.

Dit blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond, waarvan de resultaten zijn gepubliceerd in het nieuwe januarinummer van de Consumentengids. In het onderzoek is 31 providers gevraagd naar hun recentste abonnementsgegevens (november 2005). De snelheden en de virus- en spamfilters zijn getest, terwijl de kwaliteit van de helpdesks niet beoordeeld is.

Het verslag 'Meer bits voor minder euro's' begint met de conclusie dat internet sneller en goedkoper dan ooit is. 'Maar de beloofde maximumsnelheid wordt zelden gehaald.'

Van het onderzoek is via Consumentenbond.nl tegen kostprijs een verslag verkrijgbaar dat ingaat op de onderzoeksvragen en onderzoeksmethode.

Geactualiseerd: maandag 3 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.