Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Beste provider prijssnelheidstest 2013

door Jeanet Woldring

Tele2, CanalDigitaal en Ziggo zijn de categorie winnaars van de prijssnelheidstest 2013. Voor Tele2 en CanalDigitaal geldt dat zij elke maand met hetzelfde pakket op de eerste plek hebben gestaan. Ondanks dat de prijzen per maand nog wel eens wilden verschillen, maakte dit voor de ranking niet uit.

In de Alles-in-1 categorie traden de meeste verschuivingen op. Hier ging de strijd tussen Ziggo en Tele2. Ziggo kwam hierbij als winnaar uit de bus door met hetzelfde pakket één maand langer op de eerste plek te staan.

Gebruikers waren het meest tevreden over CanalDigitaal en Ziggo met een gemiddelde waardering van 8. Tele2 moest het doen met een 5,5. De waardering is niet van invloed op de ranking van de prijssnelheidstest.

Prijssnelheid 2013 Internet Internet + bellen Alles-in-1
januari Tele2 CanalDigitaal UPC
februari Tele2 CanalDigitaal Tele2
maart Tele2 CanalDigitaal Tele2
april Tele2 CanalDigitaal Tele2
mei Tele2 CanalDigitaal UPC
juni Tele2 CanalDigitaal Ziggo
juli Tele2 CanalDigitaal Ziggo
augustus Tele2 CanalDigitaal Ziggo
september Tele2 CanalDigitaal Ziggo
oktober Tele2 CanalDigitaal Ziggo
november Tele2 CanalDigitaal Ziggo
december Tele2 CanalDigitaal UPC

Prijs/snelheid verhouding

Vanaf 2009 publiceert Internetten.nl maandelijks de Prijssnelheidstest, een ranglijst van snelheidsmetingen en prijzen van Internet, bellen & tv abonnementen.

Gekeken wordt naar de snelheid van een internetverbinding in vergelijking met de totale kosten in het eerste jaar. Een hoge score betekent niet dat dit de snelste internetverbinding van Nederland is, maar wel dat je 'het meeste waar' voor je geld krijgt.

Naast de snelheidsmetingen, die dagelijks plaatsvinden, zijn er ook voortdurend tariefwijzigingen. Om deze reden wordt de prijssnelheidsscore maandelijks geüpdate. De actuele scores zijn dus altijd te vinden op Internetten.nl.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie