Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Bij deze providers kun je besparen op Black Friday!

door Margot Meendering

In 2017 was Ziggo de eerste internetprovider die met een Black Friday actie op de proppen kwam. Sindsdien wordt het uit de Verenigde Staten overgewaaide kortingsfestijn ieder jaar groter. Ook internetproviders kunnen er niet meer omheen. Wij hebben alle Black Friday aanbiedingen van de providers op een rijtje gezet. 
kpn.gif

KPN heeft dit jaar de meest opvallende actie. Je kunt namelijk kiezen voor een gratis Samsung Televisie ter waarde van €349 óf 4 maanden 50% korting op je internet abonnement. Omdat de TV een smart TV is, is de actie ook geldig op internet only abonnementen. 
Looptijd: t/m maandag 2 december

Logo Tele2

Wie tijdens de week van Black Friday het Internet Light abonnement van Tele2 afsluit, hoeft geen aansluitkosten te betalen. Dit komt neer op € 30 korting. Dat is makkelijk besparen toch? 

Looptijd: t/m zondag 8 december


Logo Caiway

Bij Caiway betaal je voor alle abonnementen de eerste 6 maanden €35 en hoef je ook geen aansluitkosten te betalen. 

Looptijd: t/m maandag 2 december


online.gif

€ 30 cashback, een Google Home mini of toch een Google Chromecast 3? Bij Online.nl kun je kiezen uit deze 3 cadeaus als je een abonnement afsluit. Ter informatie: de Google Home mini en de Chromecast kosten nieuw allebei € 33. 

Looptijd: t/m zondag 8 december


Logo T-Mobile

Provider T-Mobile rekent dit jaar geen aansluitkosten tijdens de week van Black Friday.

Looptijd: t/m maandag 2 december


Logo XS4ALL

De actie van XS4ALL is niet écht een Black Friday actie. Deze aanbieding bestond namelijk al een tijdje. Wie een abonnement afsluit bij de provider hoeft de eerste 6 maanden niet te betalen voor TV en krijgt een Google Chromecast cadeau.

Looptijd: tot eind 2019


youfone.gif

Nieuwe klanten hoeven bij Youfone geen aansluitkosten ter waarde van € 15 te betalen. 

Looptijd: t/m maandag 2 december.

Nepaanbiedingen? 

Wie aan Black Friday denkt, denkt al snel aan nepaanbiedingen. Bedrijven die in de weken voorafgaand aan Black Friday hun prijzen verhogen om ze op Black Friday weer te verlagen. De internetproviders in dit artikel hebben zich daar niet schuldig aan gemaakt. Wel komen veel van de acties gedurende het jaar een aantal keren voorbij. Zo wordt vaker gestunt met aansluitkosten en de gratis chromecast kon je bij XS4ALL ook al een tijdje krijgen. Desondanks zijn het wel allemaal fijne aanbiedingen wanneer je op zoek bent naar een nieuw abonnement! 

Margot Meendering

Online content marketeer
Margot Meendering
Ik ben Margot, sinds juni 2019 werkzaam als online content marketeer bij de Bencom Group. Ik schrijf graag over nieuwe ontwikkelingen in de telecom branche. Mijn naam kom je tegen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie