Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Bijzondere tablets in opkomst [advertorial]

Leestijd: 3 minuten

De tabletindustrie is aan grote verandering onderhevig. We zien steeds meer varianten verschijnen op de ‘gewone’ tablet en een van deze nieuwe varianten is de tabletPC. Daarnaast zijn er al meer bedrijven die een noemenswaardige rol spelen op de tabletmarkt. Een van deze grote ‘nieuwkomers’ is Microsoft.

Derde deel van huishoudens een tablet

Op dit moment hebben zo’n 2,5 miljoen Nederlandse huishoudens een tablet. Waar het begon met alleen de iPad zijn er nu naast deze en de vergelijkbare Android tablets ook mini tablets, tablets met een los toetsenbordje en tablets die draaien op Windows. Bij de tablets, die sinds medio 2012 méér verkocht worden dan laptops, ontbreekt het nog wel eens aan de gemakken die een laptop wél biedt.

Combi laptop/tablet

Fabrikanten hebben hierop ingespeeld en hieruit is de combi tussen een laptop en tablet ontstaan. Zo heeft de gebruiker onderweg een handige tablet om bijvoorbeeld een film op te kijken, maar in één handomdraai zit er een toetsenbord aan vast waarna de laptop weer makkelijk te gebruiken is om te typen en op te werken. Een dergelijke tabletPC biedt twee apparaten in één en is dus ideaal voor zowel thuis als onderweg. Het combineert als het ware het beste van twee werelden.

Meer spelers

We zien ook dat er méér spelers bijkomen op de tabletmarkt. Zowel voor de apparaten zelf als voor de besturingssystemen. Zo zijn er steeds meer tablets die draaien op Windows 8. Wat Windows 8 uniek maakt in vergelijking met andere besturingssystemen is dat het vergelijkbaar is met Windows 8 op je desktop-pc  en smartphone. Dit, in combinatie met de automatische synchronisatie van bestanden via de cloud, zorgt ervoor dat alle apparaten volledig compatible zijn en de gebruiker overal toegang heeft tot zijn of haar bestanden.

XPS 12 en XPS 10 van Dell

De XPS 12 van Dell is zo’n tabletPC met een Windows besturingssysteem. Dit apparaat heeft een sterke constructie en een behoorlijke werktijd op de accu. Daarnaast zijn ook het Full HD IPS-scherm en de snelheid zeker noemenswaardig. De XPS 12 draait op Windows 8 Pro en met dit apparaat is de gebruiker altijd up-to-date doordat het apparaat zelfs in de slaapstand automatisch e-mail, contacten van werk, sociale netwerken en favoriete apps bijwerkt. Dit, en de solide omhuizing met onder andere Gorilla Glass, maakt de XPS 12 erg geschikt voor onderweg.

Korting

Op dit moment biedt Dell deze tabletPC met 5% korting aan. Daarnaast geldt de korting ook voor de XPS 10. Deze tablet draait, net als de XPS 12, op Windows 8 en ook dit apparaat heeft flexibele dockingopties voor een prettiger gebruik. 

De korting van 5% (code: ?HN4?XW6K2TX1Q) is geldig vanaf 14 februari t/m 20 februari.

Geactualiseerd: woensdag 20 februari 2013
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.