Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Caiway verhoogt tarieven en snelheden per 1 februari

door Anniek Kruijer Leestijd: 2 minuten

Klanten van Caiway moeten vanaf 1 februari meer betalen voor Basic TV, internet en Alles-in-1 pakketten via de kabel. Ook worden snelheden van pakketten verhoogd. Glasvezel producten blijven ongewijzigd. Wat worden de nieuwe prijzen en snelheden?

Prijsverhoging

Volgens de kabelaar zijn de kosten van de zenderaanbieders gestegen. Hierdoor is Caiway genoodzaakt om het tarief te wijzigen voor Basic TV. Het tarief stijgt van 19,20 euro naar 19,75 euro per maand. Het pakket biedt een breed aanbod van ruim 70 zenders, waarvan 29 in HD-kwaliteit.

Naast kabeltelevisie verhoogt Caiway ook de prijs van kabelinternet. De abonnementsprijzen worden -afhankelijk van het gekozen abonnement- met 0,80 tot 1,30 euro per maand verhoogd.

Door de prijsstijging van kabelinternet en het digitale basispakket stijgen de prijzen van internet, tv en bellen producten met 1 euro. Het Alles-in-1 Easy abonnement wordt 48 euro, het Relax product 59 euro en het Lounge abonnement stijgt naar 71 euro per maand.

Snelheidsverhoging

De snelheid van het internetpakket Standaard wijzigt van 8/1 Mbps naar 15/2 Mbps en het Super abonnement van 25/3 Mbps naar 30/3 Mbps. Dit geldt ook voor het Easy Alles-in-1 pakket, deze verandert van15/1,5 Mbps naar 20/2 Mbps en het Alles-in-1 Relax van 35/3,5 Mbps naar 40/4 Mbps. Bekijk hier het overzicht van de nieuwe tarieven.

Geactualiseerd: donderdag 25 juni 2020

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.