Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

CanalDigitaal koopt klanten Glashelder

door Jeanet Woldring

CanalDigitaal gaat het klantenbestand van de failliete glasvezelaanbieder Glashelder kopen. Het bedrijf dat digitale tv aanbiedt via satelliet, wil zich steeds meer profileren als aanbieder van glasvezeldiensten, meldt TotaalTV.

CanalDigitaal biedt al meer dan 25 jaar tv-diensten via de satelliet aan. Eind 2012 maakte CanalDigitaal-eigenaar M7 Group S.A bekend dat men de komst naar Nederlandse glasvezelnetwerken bestudeerde. TotaalTV schrijft dat CanalDigitaal sinds enkele maanden via enkele kleinere glasvezelnetwerken al internet en telefoondiensten aanbiedt. Daarbij maakt men in eerste instantie van satelliet voor het leveren van tv-diensten gebruik. In enkele nieuwe gevallen gaat CanalDigitaal nu ook tv-diensten direct via glasvezel aanbieden.

CanalDigitaal heeft aan Telecompaper bevestigd dat het klantenbestand van de failliete glasvezelaanbieder Glashelder door hen bij de curator is gekocht. Op de internetsite van Glashelder staat dat de diensten van dit bedrijf in meerdere plaatsen door CanalDigitaal wordt voortgezet. Dat wil overigens niet zeggen dat CanalDigitaal alle klanten van Glashelder heeft overgenomen. Op veel glasvezelnetwerken waarop Glashelder actief was, zijn nu ook andere serviceproviders beschikbaar.  

Prijssnelheidstest
In februari is CanalDigitaal de provider bij wie je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Dat geldt voor het Snel Internet & Bellen pakket. Ben je al klant van CanalDigitaal en wil je Snel Internet & Bellen bestellen, klik dan hier. Wil je een totaalpakket van CanalDigitaal, vergelijk dan op Totaalwijzer.nl. 

Lees meer: Prijssnelheidstest februari 2014 

Bron: TotaalTV

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie