Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

CanalDigitaal en Online gebundeld goedkoper

door Jeanet Woldring

Consumenten kunnen vanaf nu via Internetten.nl kiezen voor de combinatie van internet, telefonie en digitale tv  van Online en CanalDigitaal. Het totaalpakket is 75 euro goedkoper dan wanneer het 'los' besteld wordt. 

HDTV gratis geïnstalleerd
Het triple play   abonnement is verkrijgbaar in een aantal varianten vanaf 45 euro per maand. Klanten ontvangen standaard digitale televisie en radio met zo’n 400 zenders, digitale vaste telefonie en internet tot 20 Mb/s. De eenmalige kosten voor de nieuwe abonnementen komen op 49 euro in plaats van 99 euro en er worden verder geen registratiekosten berekend. Alle benodigde apparatuur, zoals modem, decoder en schotel worden in bruikleen gegeven. Klik hier voor meer informatie

Totaalpakket goedkoper
Online en CanalDigitaal zijn de verkoop van hun gezamenlijk aanbod onlangs gestart via hun eigen websites én vergelijkingssites waaronder Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. Op deze site kunt u alles-in-één pakketten vergelijken en honderden euro's per jaar besparen. Een totaalpakket is namelijk vele malen goedkoper dan losse contracten voor internet, telefonie en digitale televisie. Zo betaalt u gemiddeld voor 3 losse abonnementen ruim 60 euro per maand oftewel 726 euro per jaar. De Top 5 goedkoopste totaalpakketten zitten daar een paar honderd euro onder.

Zie ook: Digitelevisie.nl

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie