Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

CanalDigitaal en Online gebundeld goedkoper

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Consumenten kunnen vanaf nu via Internetten.nl kiezen voor de combinatie van internet, telefonie en digitale tv  van Online en CanalDigitaal. Het totaalpakket is 75 euro goedkoper dan wanneer het 'los' besteld wordt. 

HDTV gratis geïnstalleerd
Het triple play   abonnement is verkrijgbaar in een aantal varianten vanaf 45 euro per maand. Klanten ontvangen standaard digitale televisie en radio met zo’n 400 zenders, digitale vaste telefonie en internet tot 20 Mb/s. De eenmalige kosten voor de nieuwe abonnementen komen op 49 euro in plaats van 99 euro en er worden verder geen registratiekosten berekend. Alle benodigde apparatuur, zoals modem, decoder en schotel worden in bruikleen gegeven. Klik hier voor meer informatie

Totaalpakket goedkoper
Online en CanalDigitaal zijn de verkoop van hun gezamenlijk aanbod onlangs gestart via hun eigen websites én vergelijkingssites waaronder Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. Op deze site kunt u alles-in-één pakketten vergelijken en honderden euro's per jaar besparen. Een totaalpakket is namelijk vele malen goedkoper dan losse contracten voor internet, telefonie en digitale televisie. Zo betaalt u gemiddeld voor 3 losse abonnementen ruim 60 euro per maand oftewel 726 euro per jaar. De Top 5 goedkoopste totaalpakketten zitten daar een paar honderd euro onder.

Zie ook: Digitelevisie.nl

Geactualiseerd: maandag 3 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie