Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

CanalDigitaal met breedband via Astra Satellite

Leestijd: 1 minuut

CanalDigitaal heeft een overeenkomst gesloten met SES Astra voor de levering van breedband internet diensten via het Astra Satellite System.

CanalDigitaal zal de satelliet dienst gaan leveren aan huishoudens met 'Direct-To-Home' (DTH). Het gaat vooral om huishoudens die niet kunnen beschikken over ADSL of breedband via de kabel.

Het internetaanbod van CanalDigitaal is gebaseerd op een oplossing, waarbij de satelliet wordt ingezet voor het downloaden en GPRS, EDGE of een telefoonlijn voor het uploaden.

Er worden in eerste instantie drie downstream capaciteiten aangeboden: 256 Kbps, 512 Kbps en 768 Kbps. CanalDigitaal zal telecom operators en technologie partners selecteren die de dienst gaan ondersteunen. CanalDigitaal wil de nieuwe dienst in het vierde kwartaal van dit jaar introduceren. Tarieven worden binnenkort bekendgemaakt.

Geactualiseerd: maandag 19 september 2005
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie