Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Casema met goedkoop kabelabonnement

Leestijd: 2 minuten

Op 15 augustus heeft Casema twee nieuwe Wanadoo Cable producten gelanceerd: Easy en Broadband Power.

Wanadoo Cable Easy kost € 19,95 per maand met een snelheid van 80 kbit/s down en 32 kbit/s up. Voor mensen die nu nog inbellen via de telefoonlijn in het Casemagebied, is het heel aantrekkelijk om over te stappen. Het is een ideaal pakket voor degenen die altijd telefonisch bereikbaar willen blijven én onbeperkt 24 uur online willen zijn voor een laag tarief. Speciaal voor mensen die af en toe surfen en e-mail ophalen en nu nog via de telefoonlijn internettten.

Casema richt zich met dit pakket dan ook met name op de consumenten die wel 24 uur per dag online willen zijn, maar de prijzen van de bestaande kabel- en ADSL-abonnementen te hoog vinden. De kabelaar volgt hiermee @Home en chello, die in juli met goedkope instapabonnementen kwamen. @Home Budget kost 17,95 per maand met een downloadsnelheid van 64 kbit/s. Het goedkoopste Chello Light  abonnement kost  meer: €33 per maand, maar heeft ook een aanmerkelijke hogere downloadsnelheid, namelijk 300 Kb/s.

Casema beroept zich op onderzoek waaruit blijkt dat de gemiddelde inbelabonnee in Nederland 23,80 euro per maand kwijt is aan telefoontikken en het abonnementsgeld voor de provider. Uit onderzoek van Internetten.nl in april is gebleken dat men al duurder uit is bij de meeste inbelproviders wanneer men 15 uur per maand internet via de analoge telefoonlijn!

Aangezien de kabelaars nog steeds geen derden hoeven toe te laten op hun net en geen last hebben van de Opta die prijzen controleert, is er minder concurrentie in het kabelinternet aanbod. Toch lijkt het erop dat men uit vrees voor de grote populariteit van ADSL met goedkopere kabelproducten op de markt komt.

Wanadoo Cable Easy én Wanadoo Cable Broadband Power (supersnel internetten met 2000/256 Kbits down/upload-snelheid voor €69,95 per maand) zijn beschikbaar voor aanmelding/verkoop vanaf 27 augustus. Men hoeft t/m 31 augustus geen Doe-het-zelf installatiekosten te betalen t.w.v. €129. De pakketspecificaties van beide producten zullen z.s.m. op Internetten.nl worden toegevoegd.

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.