Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Casema verdubbelt snelheid en verlaagt aansluitkosten

Leestijd: 2 minuten

Vanaf 1 maart wordt voor Casema abonnees de snelheid van de internetdiensten Broadband Basic en Broadband Premium verhoogd. Broadband Basic verdubbelt van 150/32 kbit/s naar maximaal 300/64 kbit/s,  terwijl de snelheid van Broadband Premium wordt verhoogd van 512/128 kbit/s naar maximaal 800/128 kbit/s. Casema Broadband producten worden hiermee  sneller én goedkoper dan de vergelijkbare ADSL-abonnementen. Hiermee wil Casema inspelen op de behoefte van abonnees aan een steeds hogere snelheid in het internetgebruik. De snelheidsverhoging wordt vanaf nu in fasen uitgevoerd en is in juni 2003 afgerond.

De snelheidsverdubbeling is een belangrijk onderdeel van het totale traject van kwaliteitsverbetering waar Casema momenteel volop mee bezig zegt te zijn. Een ander aspect daarvan is het in gebruik nemen van een nieuw netwerkplatform: EuroDOCSIS. Met dit platform én met het onlangs operationeel geworden beheersysteem CoreOS denkt men ook in de toekomst aan de groeiende vraag naar snelheid te kunnen voldoen.

Daarnaast werkt men ook aan de verbetering van de kwaliteit van de helpdesk. Deze is onlangs niet alleen aanzienlijk uitgebreid, maar wordt ook voorzien van een vernieuwde online klantenservice. Men kan daarmee online direct antwoord op vragen krijgen. Ook handelingen als het doorgeven van abonnementswijzigingen, verhuizingen, storingen en dergelijke kunnen online verwerkt worden. De wachttijden bij de telefonische helpdesk worden daardoor naar eigen zeggen aanzienlijk teruggebracht.

Bovendien betalen nieuwe Broadband Basic abonnees tot 1 april 2003 géén aansluitkosten. Dit betekent een korting van EUR 129,-. Daarnaast biedt men een Niet goed, geld terug-garantie. Klanten die niet 100% tevreden zijn, krijgen hunabonnementsgeld en de aansluitkosten tot een bedrag van maximaal € 68,- terug.
Deze garantie geldt alleen als men zich aanmeldt voor 1 april 2003. Zie voor meer informatie de actievoorwaarden op het aanmeldformulier.

Aansluitkosten + BroadBandBox is € 0 (i.p.v. € 129,-)
Aansluitkosten + BroadBandBox met Volledige Installatie is € 136 (i.p.v. € 199)

Om van de speciale kortingsactie van 1 maart tot 1 april te profiteren is aanmelden mogelijk via Internetten.nl.

Geactualiseerd: zondag 2 maart 2003
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.