Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Cistron stopt 21 sept. a.s. met ADSL.

Leestijd: 1 minuut

Op de site van Cistron wordt vermeld dat de ADSL dienstverlening voorlopig stopgezet wordt. Al eerder stopte Cistron haar 1617 carrier selectdienst. Op het artikel "Grote problemen voor Cistron Telecom" op Webwereld van 13 aug. j.l. zijn talloze reacties te lezen van zowel voor- als tegenstanders van deze ISP!

Op 21 september a.s. mag KPN van de Opta de stekkers eruit halen bij het in financiële moeilijkheden verkerende bedrijf. De huidige Cistron ADSL gebruikers worden geadviseerd uit te zien naar een andere oplossing voor internettoegang. Volgens de onlangs weer teruggekeerde directeur Danny ter Haar is deze stop tijdelijk. Met man en macht zal getracht worden een nieuwe ADSL dienst te gaan aanbieden.

Cistron komt bij meerdere tests als best gewaardeerde ADSL aanbieder uit de bus. Ook qua snelheid scoort de dienst bijzonder goed.
Op internetten.nl laten we de pakketten nog even staan, in de hoop dat er snel een oplossing gevonden wordt!

Geactualiseerd: donderdag 23 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.