Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Consumentenbond: Compuserve beste koop

Leestijd: 2 minuten

Compuserve ADSL 5120 wordt in het a.s. januari-nummer van de Consumentengids voor de categorie 2-4 Mbit/s uitgeroepen tot beste koop.

CompuServe ADSL werd al tweemaal eerder door de Consumentenbond geadviseerd als beste internetprovider voor 'het gezin op internet'. Zo adviseerde de Bond in februari 2005 gezinnen Compuserve ADSL 1024. Dit abonnement is nu gratis in snelheid verhoogd van 1024 naar 5120 k/bs. En in september 2005 beoordeelde de Consumentenbond CompuServe ADSL 1536, nu verhoogd naar 5120, het meest geschikt voor gezinnen.

Volgens de Consumentenbond wil het gezin op internet over een redelijk hoge snelheid van tenminste 1024 Kbit/s beschikken, geen datalimiet, spam- en virusfilters, homepage, meerdere e-mailadressen, een grote mailbox en een multi-pc-modem die voorbereid is op draadloos internet. Met name op het gebied van veelzijdigheid krijgt Compuserve veel waardering. Naast snelheid heeft de consumentenorganisatie ook de veiligheid en privacy van internetproviders onderzocht. Het totaal aan veiligheidsmaatregelen van Compuserve valt daarbij zeer positief uit.

Alle CompuServe leden hebben de beschikking over zogeheten 'Ouderlijk Toezicht'. Dat is een filter waarmee ouders ongewenste informatie kunnen blokkeren. CompuServe ondersteunt ook Surfsleutel.nl en JongerenInternet, beschermde surfgebieden onder toezicht van de stichting Kinderconsument.

CompuServe stopt dagelijks miljarden ongewenste e-mail voor haar leden en controleert alle e-mailbijlagen op virussen. Ook profiteert men van een exclusieve korting bij McAfee.

Ook werd CompuServe ADSL 3072 in het meinummer van WinMag getest als één van de snelste internetverbindingen onder de 35 euro.

Meer informatie Compuserve ADSL:
2048 
2048 special + telefonie
5120 special 
5120 special + telefonie 
5120 special zonder KPN 
8064

Geactualiseerd: maandag 3 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie