Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Dagblad van het Noorden start betaalde online editie

Leestijd: 1 minuut

Dagblad van het Noorden, waarin een aantal Noordelijke kranten zijn samengevoegd en die vanaf vandaag is verschenen, start met de verkoop van edities via internet.
Voor abonnees die dagelijks nieuws van buiten de eigen regio willen ontvangen, is er een elektronische editie ontwikkeld. Het gaat hierbij om een digitaal regionaal pakket van vier pagina's uit een andere editie. Welke van de negen edities dat is, kan iedereen zelf bepalen.

Iemand die zich abonneert krijgt een gebruikersnaam toegewezen, evenals een toegangscode. De abonnee kan het pakket vervolgens op de computer thuis binnenhalen.
De pagina's zijn leesbaar met een speciaal programma. Dat programma is gratis en hoeft slechts eenmalig te worden geïnstalleerd.

Een abonnement op i-ditie kan worden aangegaan voor een kwartaal, een half jaar of een jaar.
De kosten bedragen € 2,- per maand.
Aanmelden voor een digitaal abonnement kan via de internetsite van het Dagblad van het Noorden: www.dvhn.nl of telefonisch bij de afdeling klantenservice via het gratis nummer 0800-8183.
Geactualiseerd: dinsdag 2 april 2002
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.