Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

De beste provider van 2011

Leestijd: 2 minuten

De Internetten.nl iPing prijssnelheidstest leverde het afgelopen jaar weer de lijst van beste providers in de drie onderstaande productcategorieën op. Verrassend genoeg stonden Telfort en UPC in 2010 ook bovenaan in dezelfde categorie en met het zelfde pakket!

Vanaf 2009 publiceert Internetten.nl de Prijssnelheidstest, een ranglijst in samenwerking met iPing op basis van snelheidsmetingen en prijzen van internet + bellen + tv abonnementen.

Prijs/snelheid verhouding

De score is gebaseerd op de snelheid van een internetverbinding, in vergelijking met de totale prijs in het eerste jaar. Dit is altijd inclusief alle benodigde kabel- en/of telefonie abonnementen. Een hoge score in een categorie van voordelige internetverbindingen wil dus niet zeggen dat dit de snelste verbinding van Nederland is, maar dat deze meer waar voor je geld biedt.

Drie categorieën

Er zijn drie abonnement overzichten: Internet, Internet en bellen en Internet, bellen en TV. Naast de snelheidsmetingen, die dagelijks plaatsvinden, zijn er ook voortdurend tariefwijzigingen. Om deze reden wordt de snelheidsscore maandelijks geüpdate en kan je de actuele scores altijd op Internetten.nl terug vinden.

Beste Internetten.nl iPing prijssnelheidsscore 2011

Voor 2011 is gekeken welke provider per categorie het best scoorde. Telfort is met Internet Plus als beste geëindigd bij de categorie Internet. Telfort stond met dit pakket maar liefst 10 maand bovenaan.

Tele2 heeft een nipte overwinning op Telfort in de categorie Internet en bellen. Tele2 stond met het Internet en bellen tot 50Mb pakket net één keer vaker bovenaan.

In de Alles-in-1 categorie was UPC wederom onverslaanbaar. Zij stond met het Alles-in-1 Voordeelpakket 9 van de 12 maanden in de TOP3!

Internet

  1. Telfort Internet Plus
  2. T-Mobile Snel Internet
  3. Tele2 Internet (tot 50 Mb)

Internet en bellen

  1. Tele2 Internet tot 50 Mb en Bellen
  2. Telfort Internet Plus en vast bellen
  3. T-Mobile Snel Internet + Bellen Soms

Internet, bellen en TV

  1. UPC Alles-in-1 Voordeelpakket
  2. Ziggo Alles-in-1 Extra 120 Mb
  3. UPC Alles-in-1 Sneller Internet 120 Mb
Geactualiseerd: woensdag 24 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.