Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Decemberacties voor internet, bellen en tv

door Jeanet Woldring Leestijd: 3 minuten

Voor de decembermaand hebben we de beste aaanbiedingen voor Internet, Bellen en TV op een rijtje gezet. Hiermee worden de goedkoopste abonnementen van Nederland bedoeld die daarom in de TOP 5 staan.

Goedkoopste Internetabonnement
 
Voor internet heeft Telfort met Internet Plus -net als de vorige maand- het allervoordeligste abonnement van Nederland. Tegelijkertijd staat Internet Plus weer op nummer 1 in de IPing Prijssnelheidstest op Internetten.nl. Met Internet Plus krijgt u een 20 Mb verbinding voor 24,95 europer maand. Het eerste halfjaar geeft Telfort korting waardoor u maandelijks 9,95 euro kwijt bent. Het draadloos modem is gratis en daarnaast krijgt u 15 euro retour. 


Exclusieve actie voor Internetten.nl

Wie even snel én ook goedkoop wil internetten, kan het beste naar Tele2 of Online gaan. De eerste geeft met  Tele2 Internet tot 20 Mb het eerste kwartaal 10 euro korting per maand en eenmalig 65 euro retour als exclusieve actie. Dat wil zeggen u krijgt die 65 euro alleen als u overstapt via Internetten.nl. Online heeft met Online Snel Internet eveneens een exclusieve actie -alleen voor Internetten.nl- met 40 euro cashback en geen aansluitkosten.

Goedkoopste Internet+ Bellen abonnement

Hetzelfde trio Online, Tele2 en Telfort staat  in de TOP 5 Internet+Bellen. Met het verschil dat Online Snel Internet+Bellen Soms het allergoedkoopste abonnement is. Dat komt omdat deze provider ook bij dit product een exclusieve actie heeft alleen voor overstappers via deze site. Scarlet en UPC staan op de vijfde plek in deze categorie. Bij UPC wordt ervan uitgegaan dat u al een kabeltv abonnement heeft.

Goedkoopste Totaalpakket: Internet+Bellen+TV

De beste deal heeft nog altijd Tele2. Bij dit 3-in-1 pakket krijgt u een snelheid van maar liefst (tot) 50 Mb, mits beschikbaar. Anders krijgt u 20 Mb wat altijd nog tweeënhalf keer zo snel is dan het totaalpakket van KPN, dat op de tweede plek staat en op jaarbasis 35 euro meer kost. 

Wie liever alles via de kabel heeft, zit goed bij Ziggo. Alles-in-1 Basis is het goedkoopste pakket waarbij u genoegen moet nemen met een 2 Mb/s verbinding. 


Mensen in een ander kabelgebied kunnen nog steeds hun slag slaan met het Alles-in-een Voordeelpakket van UPC. Tijdens de 'Warme Winter Weken' krijgt u 2 maanden lang veel voordeel zoals uit onderstaand plaatje blijkt.

Op de vierde plek staat Online Goedkoop Internet+Bellen Soms+HDTV. U kijkt dan tv via de satelliet voor een totaalprijs van 37,50 per maand. Wilt u nog goedkoper, kies dan voor Online Snel Internet+Bellen Soms+Digitale TV, het nieuwe 3-in-1 pakket met tv via de ether voor 36 euro per maand. Voor de totale jaarprijs van 382 euro krijgt u dan sneller internet, maar minder zenders. Hiermee is dit totaalpakket het goedkoopste van Nederland.  Als u zich aanmeldt via Totaalwijzer, ontvangt u 75 euro cashback. Deze actie duurt tot 1 januari 2011.

Geactualiseerd: maandag 27 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.