Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Delta voor het eerst buiten Zeeland triple play aanbieden

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

delta.gifDelta gaat voor het eerst buiten Zeeland telecomdiensten aanbieden. In de Brabantse gemeenten Sint Michielsgestel en Meierijstad is een glasvezelcampagne begonnen, waarin ook Delta diensten aanbiedt. Als minimaal 50 procent van de bewoners zich inschrijft, wordt het netwerk aangelegd. Dat wordt gedaan door het bedrijf Glasvezel Buitenaf.

Delta test in aantal nieuwe projecten van Glasvezel buitenaf 

Het aanbod bestaat uit een abonnement bij een dienstaanbieder en een vastrechtvergoeding. Deze vastrechtvergoeding kent twee varianten, eenmalig 1815 euro of maandelijks 15 euro. Volgens onderzoeksbureau Telecompaper zal het aanbod licht afwijken van het reguliere aanbod in Zeeland. Het gaat voor nu om een pilot. 

In Meierijstad en Sint-Michielsgestel worden de diensten over het glasvezelnetwerk (internet, televisie en/of telefonie) geleverd door Caiway, Solcon, WeServe en C-Bizz. Daar wordt Delta dus aan toegevoegd.

Over Glasvezel buitenaf

De ambitie van Glasvezel buitenaf is om iedereen in het buitengebied toegang te bieden tot snel internet. Inmiddels is Glasvezel buitenaf actief in verschillende provincies en heeft het 20 succesvolle glasvezelcampagnes afgerond. Hierdoor hebben 70.000 huishoudens en bedrijven in Overijssel, Gelderland, Utrecht en Brabant de beschikking over toegang tot snel internet via het glasvezelnetwerk. Glasvezel buitenaf is op dit moment de enige partij die op deze schaal glasvezel aanlegt in het buitengebied.

Benieuwd of glasvezel bij jou in de buurt beschikbaar zijn? Doe de postcodecheck en vergelijk (glasvezel)abonnementen in onze vergelijker.

Geactualiseerd: woensdag 21 februari 2018

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.