Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Dienstverlening Cistron internet ADSL

Leestijd: 2 minuten

In ons nieuwsbericht van 14 sept. berichtten we dat Cistron per 21 sept. voorlopig zou stoppen met het aanbieden van ADSL diensten. Deze informatie was op hun site vermeld. Momenteel is er t.a.v. ADSL het volgende te lezen:

`De afgelopen twee jaar is er hard gewerkt aan de uitrol van een ADSL netwerk, ook door de medewerkers van Cistron Internet Services. De kwaliteit van de dienstverlening hebben we ondanks de focus op ADSL altijd op een zeer hoog peil weten te houden (getuige de vele top 3 uitslagen in diversen provider testen red.) Ons streven is altijd geweest om internet diensten te bieden die een stapje verder gaan dan die van collega ISPs, getuige het enthousiasme onder onze klanten dit ons inziens ook het geval. Door het `wegvallen` van Cistron Telecom zijn wij ons nu volledig aan het focussen op de dienstverlening van Cistron Internet. Wij zijn momenteel druk bezig om deze diensten verder te ontwikkelen, wij zullen u hier binnenkort verder over informeren.
Verder willen wij u mededelen dat het management druk bezig is met plannen voor de lancering van nieuwe ADSL diensten. Uitgangspunt van deze plannen is het kunnen aanbieden van kwalitatief hoogwaardige ADSL diensten welke voorzien zijn van features welke ons t.o.v. de concurrentie op een hoger niveau tillen. Daarnaast dienen deze ADSL diensten voor de klant financieel aantrekkelijk te zijn en voor Cistron financieel gezond.
Indien u naar aanleiding van deze update vragen van technische aard heeft dan kunt u deze richten aan onze helpdesk: telefoon 0172 – 419445 of helpdesk@cistron.nl
Verder willen wij u, als gevolg van het faillissement van Cistron Telecom, attent maken op het wijzigen van onze telefoonnummers: (de oude 0172-77xxxx nummers werden door Cistron Telecom geleverd aan Cistron Internet Services)`Geactualiseerd: maandag 24 september 2001
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie