Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Domeinregistratie verraadde naam prinses

Leestijd: 1 minuut

De baby van Willem-Alexander en Máxima heet Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria. Dit is vanmorgen officieel bekendgemaakt en staat te lezen op de website van het  Koninklijkhuis. 
 
Hostingbedrijf Xitix heeft zondag de domeinnamen Catharina-Amalia.nl en Prinsescatharina-amalia.nl geregistreerd, aldus Webwereld gisteren. Hierdoor werd gesuggereerd dat de prinses Catharina-Amalia zou gaan heten.

Willem-Alexander gaf zondagavond tijdens een persconferentie nog aan dat hij en Máxima nog geen naam voor de baby hadden bedacht.

Het IP-adres 193.78.30.30 en Catharina-Amalia.nl en Prinsescatharina-amalia.nl verwijzen door naar geboortepagina's op Koninklijkhuis.nl. Planet Multimedia zocht uit dat op hetzelfde IP-blok adressen als Kroonprins.nl, Koningin.info, Beatrix.info, Koning.info, Willem-Alexander.info, WillemAlexander.info, Koninklijkhuis.info, koninklijkhuis.nl en Kroonprins.info zijn geregistreerd. Deze verwijzen door naar de officiële pagina van het Koninklijk Huis, Koninklijkhuis.nl.

Inmiddels zijn door zogeheten domeinkapers maandag direct enkele varianten van de naam Catharina-Amalia vastgelegd. Zo heeft een bedrijf uit Leeuwarden de domeinen Catharinaamalia.nl en prinsencatharinaamalia.nl in handen. 

Geactualiseerd: maandag 27 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.