Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

E-mailfilters XS4ALL vanaf 1 januari 2004 gratis

Leestijd: 2 minuten

Vanaf 1 januari 2004 zijn de e-mail VirusFilters van XS4ALL inbegrepen bij alle inbel-, ADSL- en webhosting-abonnementen. Abonnees hoeven niet meer te betalen voor deze extra service. XS4ALL heeft hiertoe besloten vanwege de toegenomen overlast van virussen die zich via e-mail verspreiden.

Xs4all ziet dus af van de voorgenomen heffing per maand voor gebruik van het virusfilter. De internetprovider wilde eerst wel geld vragen voor het filter.

In mei 2002 introduceerde XS4ALL spamfilters die abonnees op hun e-mailadressen konden instellen. In mei 2003 trakteerde Xs4all alle abonnees op een online e-mail virusfilter in verband met het jubileum, maar klanten moesten vanaf 1 augustus 2003 10 euro gaan betalen tot eind 2003. Nu staat er bij de informatie over de virusfilters dat de software bij elk XS4ALL abonnement inbegrepen  is en te downloaden vanuit het Service Centre.

De VirusFilters scannen alle inkomende e-mail op de servers van XS4ALL, dus nog voordat de e-mail binnenkomt bij de gebruikers. Daardoor wordt voor abonnees het risico van het ontvangen van besmette e-mailberichten vrijwel uitgesloten.

XS4ALL is van mening dat internetgebruikers ook een eigen verantwoordelijkheid hebben voor de beveiliging van hun computer(s). Op de helpdeskpagina's biedt XS4ALL uitgebreide informatie om systemen beter te beveiligen. Voor abonnees biedt XS4ALL naast de VirusFilters ook een uitstekende firewall en gerenommeerde anti-virus software. Via het Service Centre kunnen XS4ALL-abonnees deze beveiligingssoftware kosteloos downloaden.

Klik hier voor meer informatie over de e-mail VirusFilters.

Geactualiseerd: maandag 27 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie