Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Edutel, Lijbrandt, XMS, KickXL en Concepts gaan Telfort heten

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

De glasvezel-merken Edutel, Lijbrandt, XMS, KickXL en Concepts worden in 2013 gefaseerd gerebrand naar Telfort. Dat heeft Telecompaper van verschillende bronnen gehoord. KPN, eigenaar van deze merken, heeft het desgevraagd bevestigd. De medewerkers zouden op de hoogte zijn gebracht.

Halverwege oktober kreeg KPN van de NMa toestemming om Concepts ICT, XMS, Edutel en KickXL van de Reggeborgh groep over te nemen, terwijl het al in een eerder stadium Lijbrandt had ingelijfd. 

Naast deze merken is KPN ook nog onder eigen naam en met de merken Telfort en XS4ALL actief op de Nederlandse glasvezel-netwerken.

Geactualiseerd: maandag 27 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.