Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Emerce vernieuwt website en breidt uit

Leestijd: 1 minuut

De website van Emerce is vernieuwd. De site heeft een nieuwe layout gekregen en draait via een nieuw contentmanagementsysteem (MM-base). De nieuwe indeling maakt de site overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Naast de RSS-feed van de nieuwsberichten, worden nu ook feeds van recente reacties en de agenda aangeboden.

Emerce magazine zal vanaf 19 maart weer maandelijks verschijnen. Het vakblad richt zich op "business innovators", dit zijn ambitieuze managers en ondernemers die vernieuwingen in het bedrijfsleven aanjagen. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen, zowel inhoudelijk als commercieel.

Ook de redactie van Emerce is afgelopen  versterkt en wel met Tjeerd Wiersma, die hiervoor onder meer werkte bij AtHome, RTLnieuws.nl en RTL-Z. Hij zal zich voornamelijk bezig houden met de online nieuwsvoorziening. Vorige maand is Jeroen van der Donk als accountmanager gestart. Van der Donk is voorheen werkzaam geweest als senior accountmanager bij AgriPres en Monsterboard.nl. Het Haarlemse bureau Wonderworks is aangetrokken voor de vormgeving.

Geactualiseerd: donderdag 5 februari 2004
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie