Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Emmen grotendeels voorzien van glasvezel

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Reggefiber gaat in grote delen van de gemeente Emmen een glasvezelnetwerk aanleggen.De FTTH-vraagbundeling die in grote delen van de gemeente Emmen liep, is afgelopen. Daarbij is de ondergrens van 30 procent van de huishoudens gepasseerd.

In Emmen-De Blokken worden de volgende kernen op glasvezel aangesloten: Barger-Compascuum, Klazienaveen, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen en Zwartemeer. In Emmen-De Velden gaat het om de kernen: Erica, Nieuw-Amsterdam, Schoonebeek, en Veenoord.
 
Inwoners uit de Drentse gemeente konden (en kunnen blijven) kiezen uit diensten van Concepts ICT, KickXL, KPN en Lijbrandt. In Emmer-Compascuum en Nieuw-Weerdinge, beide ook onderdeel van de gemeente Emmen, loopt de vraagbundeling tot 19 november.

Bron: TC

Geactualiseerd: dinsdag 1 november 2011

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.