Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Enschede, Tilburg, Apeldoorn snelste internet

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Enschede, Tilburg en Apeldoorn hebben het snelste internet van Nederland. Dat blijkt uit metingen van iPingTest.com in alle grote steden met minimaal 100.000 inwoners in Nederland.

Enschede is de nieuwe nummer 1, met een snelheid van 17,96 Mbps. Tilburg (16,59 Mbps) en Apeldoorn (16,07 Mbps) volgen respectievelijk op plaats twee en drie.

Amsterdam stond in mei nog bovenaan, maar zakt nu naar de 4e positie met een snelheid van 15,59 Mbps). Almere, nummer twee in mei, zakt naar een 6e positie. 

Roterdam staat op een 10e positie, Den Haag op de 13e plaats. Qa providers blijkt dat XS4ALL, KPN en Vodafone ver ondergemiddeld scoren bij de snelheid van hun internetverbindingen. UPC staat bovenaan met 27,04 Mbps, gevolgd door Solcon en Ziggo (beiden 19,64 Mbps).

Bron: iPingTest.com

Geactualiseerd: donderdag 25 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.