Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Eredivisie Live komt met online abonnement

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Eredivisie Live komt met een online abonnement voor voetbalfans. Voor 11,95 euro per maand zijn alle live wedstrijden te bekijken via internet op eredivisie.nl/live met gebruik van een unieke code.

Met het Eredivisie Live Online Abonnement heeft de kijker toegang tot alle live wedstrijden die worden uitgezonden op Eredivisie Live: Eredivisie, KNVB Beker, Jupiler League, UEFA Europa League en de Engelse FA Cup. 

Wie zich voor 31 januari aanmeldt profiteert tot het einde van dit seizoen van het kortingstarief van 9,95 euro per maand. Naast de keuze van het abonnement op alle wedstrijden blijft het ook mogelijk om losse wedstrijden te bekijken tegen betaling van 6 euro per wedstrijd. Indien men kiest voor de optie van een voordeelkaart met 5 losse kijkcodes (25 euro) ontvangt men 17 procent korting.
 
Volgens directeur Arno de Jong wint voetbal kijken via internet in hoog tempo aan populariteit. Als belangrijk verschil met het aanbod op hun TV zender wordt genoemd dat het online abonnement alleen de live wedstrijden betreft en dus niet zoals de TV zender een 24 uurs kanaal omvat.

Geactualiseerd: maandag 27 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.