Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Eredivisie Live met korting bij KPN, Ziggo en UPC

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Na de gratis kijkperiode van Eredivisie Live bieden diverse digitale tv-aanbieders korting op de betaalzender. Zo kost het voetbalkanaal bij KPN de eerste drie maanden 7,50 euro. De normale prijs van dit extra pakket bij Interactieve Televisie is 15 euro per maand. 

Ook de kabelaars geven korting. Bij Ziggo kost Eredivisie Live de eerste drie maanden 9,95 per maand, daarna 16,95 euro. UPC heeft een actie waarbij men voor de eerste maand slechts 5 euro  betaalt, daarna het reguliere tarief van 15 euro. De actie duurt tot maandag 7 november.

Eredivisie Live was tien dagen gratis beschikbaar voor alle klanten van digitale tv op ADSL, kabel en glasvezel. De zender meldt een totaal van 3 miljoen kijkers in het weekend van 22 en 23 oktober.

Geactualiseerd: maandag 27 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.