Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Eredivisie Live omgedoopt in FOX Sports Eredivisie

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Eredivisie Live is per 1 augustus omgedoopt in Fox Sports Eredivisie. Een maand eerder gold de nieuwe naam al voor de internetactiviteiten, nu ook voor de tv-kanalen. Fox Sports vervangt hiermee Eredivisie Live, dat de afgelopen jaren de eredivisie rechtstreeks uitzond.

Fox Sports Eredivisie trapt morgen af met live voetbal als de eerste wedstrijd van de Nederlandse voetbalcompetitie eredivisie wordt gespeeld. Dat is in Amsterdam Arena waar de seizoenopening door Ajax en Roda JC wordt gespeeld.

Ziggo, UPC en CanalDigitaal

De meeste tv-aanbieders hebben een nieuwe overeenkomst met de betaalzender gesloten waardoor men FOX Sports Eredivisie aan klanten kan aanbieden. Zo heeft Fox een akkoord over de doorgifte met kabelmaatschappijen UPC en Ziggo en met satellietzender CanalDigitaal. Daarmee is ongeveer 60 procent van de tv-kijkers gedekt.

KPN zou nog geen akkoord hebben volgens AD.nl, toch is Fox Sports te bestellen als extra zenderpakket bij KPN Interactieve TV voor 17,50 euro per maand. Dezelfde prijs vragen Telfort en XS4ALL.

Ziggo het duurst, CanalDigitaal het voordeligst*

Een snelle inventarisatie van een tiental bekende providers toont aan dat klanten van de  grootste kabelaar Ziggo het duurst uit zijn met 17,95 per maand. Kijkers via satellietzender CanalDigitaal zijn het voordeligst uit met 13,95 per maand. wie via de ether (Digitenne) kijkt, hoeft nog minder te betalen, ongeveer 12,50 euro per maand.
 

€ 17,25
€ 17,95
€ 13,95
€ 17,50
€ 17,50
€ 17,50
€ 17,70
 €16,22
 €16,00
 €12,50

UPC gaat de vijf FOX Sports kanalen en de nieuwe open net zender FOX in volwaardige HD-kwaliteit uitzenden. Omdat de kanalen van de nieuwe betaalzender FOX Sports International pas over meer dan twee weken beginnen, toont UPC op de twee kanalen van deze betaalzender nu een promofilm van FOX Sports. Totaaltv.nl noemt het opvallend dat UPC deze twee kanalen ongecodeerd op haar netwerk doorgeeft.

* Update 7-8-2013: Prijsverhoging bij: Canaldigitaal (van 13,95 voor 14,95) , Delta (van 16,22 voor 17,95), Caiway (15,75 voor 17,70) en Solcon (van 17,23 voor 17,95).

Geactualiseerd: donderdag 25 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie