Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Exclusieve Digitenne actie op Digitelevisie.nl

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Nieuwe klanten die Digitenne van KPN bestellen via Digitelevisie.nl hoeven de eerste drie maanden geen abonnementskosten te betalen. De actie loopt vanaf 1 augustus tot 1 oktober en geldt alleen voor mensen die zich aanmelden via deze vergelijkingssite.

Wie voordelig digitaal tv wil kijken, kan nu voor 9,50 euro per maand de 26 populairste tv-zenders in digitale beeldkwaliteit ontvangen. Digitenne is in bijna heel Nederland te ontvangen en gemakkelijk zelf aan te sluiten. Binnen 10 minuten kijkt u al televisie. Het werkt volledig draadloos. U kunt dus overal in huis tv kijken zonder kabels aan te leggen.

Om Digitenne te kunnen ontvangen heeft u een  tv-ontvanger nodig. Deze  haalt het signaal uit de lucht en zet het om in digitaal beeld, zodat u voordelig digitaal tv kunt kijken. De eerste ontvanger of Insteekkaart krijgt u gratis in bruikleen bij uw abonnement.

Basis tv-ontvanger of insteekkaart
De basis tv-ontvanger is geschikt voor alle televisies. De ontvanger sluit u makkelijk aan met een scart-kabel. De ontvanger krijgt u in een volledig pakket, met daarbij een kleine binnenantenne, afstandsbediening, de benodigde kabels én een KPN Smartcard. 

U kunt ook kiezen voor een insteekkaart. Deze is speciaal gemaakt voor platte televisies. Met zo'n kaart heeft je geen losse ontvanger meer nodig, maar stopt u de kaart direct in uw televisie en gebruikt u de ingebouwde tv-ontvanger. Hierdoor verbetert de beeldkwaliteit en kunt u uw eigen afstandsbediening blijven gebruiken.

Meerdere tv’s aansluiten
U kunt op uw Digitenne abonnement drie televisies aansluiten. Voor elke televisie heef tu een aparte tv-ontvanger nodig. Een extra Insteekkaart of basis tv-ontvanger huurt je voor 4 euro per maand.Doe de postcodecheck en kijk of Digitenne ook bij u beschikbaar is

Geactualiseerd: maandag 27 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie