Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Fiber biedt exclusieve oktoberactie op Internetten.nl

door Jeanet Woldring

Glasvezelprovider Fiber heeft deze maand een exclusieve actie op Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. Nieuwe klanten ontvangen een jaar lang elke maand 10 euro korting bij aanschaf van een 2-jarig abonnement. De actie geldt voor alle Alles-in-1 abonnementen die je bestelt via onze vergelijkingssite. Indien glasvezel niet beschikbaar is, geldt het ook voor Fiber RDY, diensten gebaseerd op DSL.

Snelheidsverdubbelaar

Naast de maandelijkse korting ontvang je bij het All-in-One glasvezel Basis en Snel een snelheidsverdubbelaar. Na een jaar wordt de snelheid automatisch teruggezet naar de originele snelheid. Voor de All-in-One glasvezelpakketten Supersnel en Ultrasnel geldt gratis uitgebreide installatie. Bij het Basis en Snel abonnement betaal je eenmalig 49 euro in plaats van 129 euro. De exclusieve actie loopt tot en met 31 oktober 2014. 

Pakketten met actiekorting

- All-in-One Basis glasvezel en DSL > 12 maanden € 34,95 daarna € 44,95
- All-in-One Snel glasvezel en DSL > 12 maanden € 49,95 daarna € 49,95
- All-in-One Supersnel glasvezel en DSL > 12 maanden € 44,95 daarna € 54,95
- All-in-One Ultrasnel glasvezel > 12 maanden € 69,95 daarna € 79,95
 
Doe de postcodecheck en kijk of de pakketten van Fiber beschikbaar zijn op jouw adres.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie