Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Fiber Power Internet uitgebreid; nu ook in Friesland

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Voor mensen in Friesland en Haarlem die het 'snelste internet van Nederland willen, is UPC Fiber Power Internet nu ook beschikbaar. In de afgelopen weken is het Fiber Power-gebied uitgebreid met 330.000 extra huishoudens.

UPC Fiber Power Internet, het snelste internetproduct van Nederland, is sinds 23 maart beschikbaar in het verzorgingsgebied van het kabel- en mediabedrijf UPC in Friesland. Leeuwarden, Heerenveen, Boarnsterhim, Ferwerderadiel, Leeuwarderadeel, Menaldumadeel en Smallingerland en een deel van Tytserksteradiel.

De gemeenten Achtkarspelen en de rest van Tytserksteradiel worden nog voor de zomer aangesloten. Zodra Fiber Power in heel het verzorgingsgebied van UPC in Friesland is geïntroduceerd, kunnen 136.000 Friese huishoudens profiteren van deze hoge internetsnelheden. Ook in Haarlem biedt UPC toegang tot downloadsnelheden van 60 en 120 Mbps.Fiber Power: 'het snelste internet van Nederland' 
In de afgelopen weken is het Fiber Power-gebied uitgebreid met 330.000 extra huishoudens. In diverse gemeenten in de provincies Friesland, Noord- en Zuid-Holland, waaronder Leeuwarden, Haarlem en Nijmegen, is Fiber Internet nu beschikbaar. De komende weken staan weer een aantal nieuwe gebieden op de planning, zo laat het bedrijf weten.

Momenteel kunnen meer dan 1,7 miljoen huishoudens in het verzorgingsgebied van UPC profiteren van Fiber Power Internet. Nog deze zomer zal UPC dit internetproduct met snelheden van 60 en 120 Mbps in haar hele verzorgingsgebied hebben geïntroduceerd.  

Alle UPC-klanten die willen profiteren van Fiber Power Internet hebben slechts een nieuw kabelmodem nodig. Die krijgen zij in bruikleen nadat zij een Fiber Power-abonnement afsluiten. Er zijn dus geen graafwerkzaamheden nodig en straten en tuinen hoeven niet open. 

Via de postcodecheck is de beschikbaarheid van Fiber Power te controleren.

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.