Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Fiber Power Internet uitgebreid; nu ook in Friesland

door Jeanet Woldring

Voor mensen in Friesland en Haarlem die het 'snelste internet van Nederland willen, is UPC Fiber Power Internet nu ook beschikbaar. In de afgelopen weken is het Fiber Power-gebied uitgebreid met 330.000 extra huishoudens.

UPC Fiber Power Internet, het snelste internetproduct van Nederland, is sinds 23 maart beschikbaar in het verzorgingsgebied van het kabel- en mediabedrijf UPC in Friesland. Leeuwarden, Heerenveen, Boarnsterhim, Ferwerderadiel, Leeuwarderadeel, Menaldumadeel en Smallingerland en een deel van Tytserksteradiel.

De gemeenten Achtkarspelen en de rest van Tytserksteradiel worden nog voor de zomer aangesloten. Zodra Fiber Power in heel het verzorgingsgebied van UPC in Friesland is geïntroduceerd, kunnen 136.000 Friese huishoudens profiteren van deze hoge internetsnelheden. Ook in Haarlem biedt UPC toegang tot downloadsnelheden van 60 en 120 Mbps.Fiber Power: 'het snelste internet van Nederland' 
In de afgelopen weken is het Fiber Power-gebied uitgebreid met 330.000 extra huishoudens. In diverse gemeenten in de provincies Friesland, Noord- en Zuid-Holland, waaronder Leeuwarden, Haarlem en Nijmegen, is Fiber Internet nu beschikbaar. De komende weken staan weer een aantal nieuwe gebieden op de planning, zo laat het bedrijf weten.

Momenteel kunnen meer dan 1,7 miljoen huishoudens in het verzorgingsgebied van UPC profiteren van Fiber Power Internet. Nog deze zomer zal UPC dit internetproduct met snelheden van 60 en 120 Mbps in haar hele verzorgingsgebied hebben geïntroduceerd.  

Alle UPC-klanten die willen profiteren van Fiber Power Internet hebben slechts een nieuw kabelmodem nodig. Die krijgen zij in bruikleen nadat zij een Fiber Power-abonnement afsluiten. Er zijn dus geen graafwerkzaamheden nodig en straten en tuinen hoeven niet open. 

Via de postcodecheck is de beschikbaarheid van Fiber Power te controleren.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie