Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Fiber start campagne vaste prijs garantie

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Fiber vaste prijs garantieGlasvezelprovider Fiber is gestart met de campagne ‘vaste prijs garantie’. Wie kiest voor een All-in-One abonnement kan kosteloos overstappen en is er zeker van dat het tarief niet aangepast wordt tijdens de looptijd van het contract. De aanbieder speelt hiermee in op de stijgende abonnementsprijzen van kabelaar Ziggo, die op 1 maart haar tarieven verhoogde. Fiber Alles-in-1 is er vanaf 45 euro per maand en de installatie door monteur is gratis. De actie loopt nog tot 17 maart.

All-in-One glasvezel

Nieuwe klanten betalen bij de overstap naar een 2-jarig glasvezelabonnement geen aansluitkosten (normaal € 49,95) en ook de installatie door een monteur (normaal € 129,-) is geheel gratis. Liever een 1-jarig pakket? Dan betaal je ook geen aansluitkosten. Indien je het pakket wilt laten installeren door een monteur wordt er een bedrag van € 49 euro in rekening gebracht.

Nog geen glasvezel?

Voor klanten in gebieden waar nog geen glasvezel is of waar Fiber nog niet op glasvezel kan leveren, biedt de provider diensten gebaseerd op ADSL of VDSL. Deze pakketten worden Fiber RDY genoemd. In tegenstelling tot internet via glasvezel is de uploadsnelheid hier niet gelijk aan de downloadsnelheid. De beschikbaarheid van de abonnementen is afhankelijk van de downloadsnelheid die op het opgegeven adres gehaald kan worden.

Kies je voor een 2-jarig pakket van Fiber RDY dan betaal je geen aansluitkosten (t.w.v. € 25,-) en monteurskosten (t.w.v. € 89,95). Voor het 1-jarige pakket geldt geen korting voor de monteur, maar de aansluitkosten zijn wel gratis.

Gedurende deze campagne zijn er geen andere kortingen met uitzondering van de TV-pakketten. Momenteel zijn er speciale acties op HBO, Sport1 en Fox Eredivisie International pakketten.

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.