Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Fiber start exclusieve actie op Internetten.nl

door Anniek Kruijer Leestijd: 2 minuten


fiber-actie-november.jpgVanaf vandaag is Fiber een exclusieve actie gestart op Internetten.nl. Door de actie komt het all in One Light pakket op nummer 1 in onze Top 5. Dat betekent het goedkoopste alles-in-1 pakket van Nederland. Ook voetballiefhebbers hebben er profijt van. 

All in One eerste halfjaar 19,95 per maand

Top 5 alles-in-1_ 3-11-2016.jpgFiber geeft klanten die overstappen via Internetten.nl het eerste half jaar 20 euro korting! Hierdoor betaal je een half jaar lang slechts 19,95 euro per maand. Daarnaast betaal je geen aansluitkosten t.w.v. 49,95 euro en ook de verzendkosten van 9,95 euro zijn gratis. Voor het All in One Light pakket betaal je nu bijna 360 euro voor 1 jaar. Voetballiefhebbers krijgen ook nog eens een leuk extraatje, namelijk gratis Fox Sports 1 Eredivisie.

De actie geldt voor alle Fiber pakketten. Dus ook voor 2-jarige abonnementen en voor glasvezel. Alle DSL pakketten van Fiber hebben een snelheid van 100 Mb/s download en 30 Mb/s upload. De provider biedt internet via glasvezel met snelheden van 50 tot 500 mb/s up en down. 

Update: Inmiddels is deze actie verlopen. Wel is er een nieuwe actie: je krijgt op Alles-in-1 en Internet + Televisie de eerste 6 maanden € 20 korting en gratis Fox Sports 1 Eredivisie. Vermoedelijk eindigt deze actie op 1 februari 2017. 

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.