Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Fiber verandert pakketten en start actie

door Anniek Kruijer 2 reacties

Glasvezelprovider Fiber is gestart met een nieuwe actie. Voor All-in-One abonnementen betaal je de eerste drie maanden 34,95 euro en ontvang je gratis apparatuur. Daarnaast betaal je bij de 2-jarige pakketten geen aansluitkosten. De aanbieder speelt hiermee in op de stijgende abonnementsprijzen van Ziggo, die op 1 juli de tarieven van de voormalige UPC-abonnementen verhoogt. De actie loopt tot 1 juli. Ook gingen op 1 mei de pakketten flink op de schop. Analoge televisie is niet meer verkrijgbaar en interactieve televisie wordt standaard. Wat verandert er nog meer?

Nieuwe pakketten

Door de nieuwe propositie levert Fiber standaard interactieve tv bij de glasvezel pakketten. Analoge televisie is verdwenen. De pakketten zijn verkrijgbaar voor een duur van 1 of 2 jaar. Bij het 2-jarige product betaal je geen aansluitkosten, bij het 1-jarig product 49,95 euro. Bestel je voor 1 juli een Fiber All-in-One pakket, dan krijg je de eerste 3 maanden voor 34,95. Wij zetten de nieuwe pakketten op een rijtje:

All-in-One DSL

De provider heeft drie All-in-One DSL pakketten, genaamd Start, Joy en Max. Het Start pakket biedt een snelheid tot 30/3 Mbps voor 39,95 euro.  Je kijkt met dit pakket naar 35 tv-zenders, maar is uit te breiden met extra zenders. Qua apparatuur levert Fiber bij elk pakket een HD Settopbox, Wifi-router en modem. Bij het All-in-One Joy pakket krijg je een snelheid tot 50/5 Mbps voor 49,95 euro. Het tv-pakket bestaat uit 70 zenders. Ook ontvang je Programma Gemist, HD Pakket, Video on Demand en kun je televisie kijken op je smartphone, tablet en PC. Het snelste DSL-pakket heet Max. Met een snelheid tot 80/8 Mbps ben je maandelijkse 59,95 euro kwijt. Standaard worden er 70 zenders geleverd en kijk je gratis naar HBO. Daarnaast profiteer je net als het Joy pakket van de extra televisie mogelijkheden.

All-in-One Glasvezel

Voor de glasvezelproducten, Budget, Fun en Family betaal je gemiddeld 5 euro meer. All-in-One Budget kost 44,95 euro en heeft een snelheid van 50/50 Mbps. Het Fun abonnement biedt een snelheid van 100/100 Mbps. Normaliter is dit 50/50 Mbps maar Fiber geeft hierbij het eerste jaar dubbele snelheid cadeau. Dit pakket kost 54,95 euro. Het snelste glasvezelpakket, Family, kost 64,95 euro en heeft een snelheid van 100/100 Mbps. Het is mogelijk –afhankelijk van het pakket en adres- om een speedupgrade te doen van 50, 100, 200 en 500 Mbps. Alle pakketten bieden dezelfde tv-zenders, mogelijkheden en apparatuur als de DSL-producten. 

Internet Only of Internet + Bellen?

Deze pakketten biedt Fiber ook voor zowel DSL als glasvezel. Het internet only product met een DSL-verbinding kost maandelijks 29,95 euro met een snelheid van 12/1 Mbps, voor het glasvezel product betaal je een tientje meer, namelijk 39,95 euro. De snelheid is hier 50/50 Mbps. Ook hierbij zijn snelheidsverhogingen mogelijk afhankelijk van het adres. Voor de internet en bellen pakketten betaal je dezelfde prijs. Je ontvangt het belproduct er ‘gratis’ bij. Uiteraard betaal je wel voor de minuten die je verbruikt. 

Pakketten vergelijken met je eigen postcode?

Anniek Kruijer

Content marketeer
Anniek Kruijer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Reacties (2)

Geplaatst door: heemskerk ()

Wij keken altijd analoge televisie op de slaapkamer,maar sinds een week of 2 niet meer.
Geen beeld meer contact opgenomen met fiber,maar tot nu toe nog niks.
Wij maar betalen elke maand voor de service(abbonement),maar een storing verhelpen.
Ik heb alles al gedaan wat ze normaal vertellen,zoal modem resetten en de rest maar helaas pindakaas.
Ben benieuwd hoelang het duurd voor dat ze contact maken met ons

Geplaatst door: Gerrit Angelier ()

Is fiber op mijn adres reeds leverbaar als all in one pakket? Postcode 7339 ek.
Momenteel heb ik 1x Digitaal tv en 1x Analoge tv
Fiber heeft geen analoge tv meer in het pakket. Hoe op te lossen? Is telefonie voor een vast bedrag in het abonnement opgenomen? Zit hierin ook bellen naar mobiel?
Ik heb nu 200mb internet, maar ook voldoende aan 50 of 100 mb. Gaarne uw reaktie.

Opmerking van de redactie op 10-06-2015
Met behulp van de postcodecheck kunt u controleren of de All-in-One pakketten van Fiber beschikbaar zijn. Om de check volledig uit te kunnen voeren hebben wij ook een huisnummer nodig. Uiteraard kunt u ook zelf uw gegevens invoeren in de postcodecheck. Na invoer verschijnen dan de beschikbare pakketten met de maximaal haalbare snelheid. Fiber levert geen analoge tv meer in de pakketten, standaard is dit interactieve tv. Mocht dit niet haalbaar zijn op uw adres dan kunt u geen tv-dienst afnemen van Fiber. Telefonie is inbegrepen bij een All-in-One pakket. Bellen naar vast en mobiel kost € 0,08 per minuut. Onbeperkt bellen naar mobiel kost € 14,95 en naar vast € 9,95 euro. Deze informatie kunt u ook vinden bij de specificaties van het pakket.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie