Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Fiber verandert pakketten en start actie

door Anniek Kruijer Leestijd: 3 minuten

Glasvezelprovider Fiber is gestart met een nieuwe actie. Voor All-in-One abonnementen betaal je de eerste drie maanden 34,95 euro en ontvang je gratis apparatuur. Daarnaast betaal je bij de 2-jarige pakketten geen aansluitkosten. De aanbieder speelt hiermee in op de stijgende abonnementsprijzen van Ziggo, die op 1 juli de tarieven van de voormalige UPC-abonnementen verhoogt. De actie loopt tot 1 juli. Ook gingen op 1 mei de pakketten flink op de schop. Analoge televisie is niet meer verkrijgbaar en interactieve televisie wordt standaard. Wat verandert er nog meer?

Nieuwe pakketten

Door de nieuwe propositie levert Fiber standaard interactieve tv bij de glasvezel pakketten. Analoge televisie is verdwenen. De pakketten zijn verkrijgbaar voor een duur van 1 of 2 jaar. Bij het 2-jarige product betaal je geen aansluitkosten, bij het 1-jarig product 49,95 euro. Bestel je voor 1 juli een Fiber All-in-One pakket, dan krijg je de eerste 3 maanden voor 34,95. Wij zetten de nieuwe pakketten op een rijtje:

All-in-One DSL

De provider heeft drie All-in-One DSL pakketten, genaamd Start, Joy en Max. Het Start pakket biedt een snelheid tot 30/3 Mbps voor 39,95 euro.  Je kijkt met dit pakket naar 35 tv-zenders, maar is uit te breiden met extra zenders. Qua apparatuur levert Fiber bij elk pakket een HD Settopbox, Wifi-router en modem. Bij het All-in-One Joy pakket krijg je een snelheid tot 50/5 Mbps voor 49,95 euro. Het tv-pakket bestaat uit 70 zenders. Ook ontvang je Programma Gemist, HD Pakket, Video on Demand en kun je televisie kijken op je smartphone, tablet en PC. Het snelste DSL-pakket heet Max. Met een snelheid tot 80/8 Mbps ben je maandelijkse 59,95 euro kwijt. Standaard worden er 70 zenders geleverd en kijk je gratis naar HBO. Daarnaast profiteer je net als het Joy pakket van de extra televisie mogelijkheden.

All-in-One Glasvezel

Voor de glasvezelproducten, Budget, Fun en Family betaal je gemiddeld 5 euro meer. All-in-One Budget kost 44,95 euro en heeft een snelheid van 50/50 Mbps. Het Fun abonnement biedt een snelheid van 100/100 Mbps. Normaliter is dit 50/50 Mbps maar Fiber geeft hierbij het eerste jaar dubbele snelheid cadeau. Dit pakket kost 54,95 euro. Het snelste glasvezelpakket, Family, kost 64,95 euro en heeft een snelheid van 100/100 Mbps. Het is mogelijk –afhankelijk van het pakket en adres- om een speedupgrade te doen van 50, 100, 200 en 500 Mbps. Alle pakketten bieden dezelfde tv-zenders, mogelijkheden en apparatuur als de DSL-producten. 
 

Internet Only of Internet + Bellen?

Deze pakketten biedt Fiber ook voor zowel DSL als glasvezel. Het internet only product met een DSL-verbinding kost maandelijks 29,95 euro met een snelheid van 12/1 Mbps, voor het glasvezel product betaal je een tientje meer, namelijk 39,95 euro. De snelheid is hier 50/50 Mbps. Ook hierbij zijn snelheidsverhogingen mogelijk afhankelijk van het adres. Voor de internet en bellen pakketten betaal je dezelfde prijs. Je ontvangt het belproduct er ‘gratis’ bij. Uiteraard betaal je wel voor de minuten die je verbruikt. 
 

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.