Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Fiber wijzigt aanbod en start Fox Sports actie

door Anniek Kruijer 1 reactie

Fiber heeft haar aanbod vernieuwd. Zo hebben alle DSL All-in-One pakketten nu een maximale internetsnelheid van 80 mbps. De invulling van het tv-product is veranderd en er zijn internet + tv pakketten toegevoegd. Bij het duurste pakket Top ontvang je nu de filmzender HBO. Voor nieuwe abonnees geldt een jaar lang gratis toegang tot FOX Sports Eredivisie. Normaal kost deze voetbalzender 17,50 euro per maand. De aanbieder speelt hiermee in op het nieuwe gratis sportkanaal van Ziggo.

In navolging van Online.nl die nieuwe klanten een gratis jaarabonnement op FOX Sports Eredivisie cadeau gaf, komt Fiber nu met dezelfde actie. Hierdoor loopt het voordeel voor nieuwe klanten op tot ruim tweehonderd euro. De actie is geldig tot 1 januari 2016.

DSL All-in-One Light, Medium en Top

De nieuwe pakketten heten Light, Medium en Top en hebben een maximale internetsnelheid van 80 Mbps. Of deze snelheid haalbaar is, is afhankelijk van je adres. Het verschil zit in het tv-product. Bij Light ontvang je TV Start (35 tv-zenders en 25 radiozenders) voor 39,95 euro zowel voor 1 als 2 jaar. Je betaalt bij het 1-jarig contract wel aansluitkosten van 49,95 euro. Het Medium pakket biedt TV Basis met 76 tv-zenders en het opnamepakket voor 49,95 euro. In het duurste abonnement Top van 64,95 euro per maand biedt Fiber standaard filmzender HBO aan klanten. Naast deze filmzender krijg je nog eens 119 tv-zenders en het opnamepakket. Ook bij Medium en Top geldt dat je aansluitkosten betaalt voor het 1-jarig product. Wil je bij het Light pakket TV Basis ontvangen? Dat kan voor 7,95 extra per maand.

Glasvezel All-in-One

Voor de glasvezelpakketten kan er gekozen worden voor internetsnelheden van 50 mbps (+ 10 euro), 100 mbps (+15 euro), 200 mbps (+ 25 euro) en 500 (+ 35 euro) mbps. De genoemde prijzen komen bovenop de basisprijzen van het abonnement. Ook hier gelden de eenmalige aansluitkosten voor het 1-jarig product.

Internet + TV

Naast de alles-in1 pakketten zijn er ook internet, internet + bellen en de nieuwe internet + tv pakketten te bestellen. Een internet + tv pakket met een DSL aansluiting kost 39,95 euro. Dit is dezelfde prijs als een DSL All-in-One Light pakket. 

Bekijk via de postcodecheck of Fiber beschikbaar is op jouw adres.

Anniek Kruijer

Content marketeer
Anniek Kruijer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Reacties (1)

Geplaatst door: Floris ()

Houdt het vergelijk in uw site dan ook netjes en tel de kosten van de in het vergelijk genoemde internet snelheid op bij de maandkosten. Bijvoorbeeld voor de 50Mb/s komt zoals gezegd 10eu/maand bij. Dus de maandprijs is geen 39,95eu, maar 49,95eu.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie