Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Fiber wil klanten in Raad van Advies

Leestijd: 2 minuten

fiber-logo.pngAlle klanten van glasvezelprovider Fiber kunnen zich aanmelden voor een positie in zijn op te richten Raad van Advies. Waar grote  bedrijven kiezen voor zwaargewichten als oud bestuurders uit het 'old boys network', kiest Fiber voor een andere samenstellingHiermee wil de onderneming sneller inspelen op trends en ontwikkelingen.

Geen 'old boys network'

Fiber stelt zijn Raad van Advies samen uit eigen klanten. De leeftijd, afkomst of achtergrond speelt hierbij geen rol. Ze vinden dat een 12-jarige een interessantere kijk op de toekomst heeft dan een oud CEO van Shell.

Met de Raad van Advies willen ze  klanten een platform voor nieuwe ideeën, wensen en trends bieden. De raad moet een evenwichtige vertegenwoordiging van hun klanten worden. Fiber weet dat er subculturen en ontwikkelingen zijn waarvan zij het bestaan niet weten. Met behulp van de Raad van Advies willen ze hier op inspelen.  

Televisie campagne

Het bedrijf startte onlangs met een televisie campagne waar het de klanten van Ziggo wees op de prijsverhoging die de concurrent doorvoerde. “Als je als bedrijf 9 keer de prijs hebt verhoogd in nog geen 5 jaar tijd, dan is het de vraag of je je klant wel serieus neemt. Door de samenstelling van onze Raad van Advies bieden we onze klanten een platform voor nieuwe ideeën, wensen en trends”, aldus directeur Matthijs Kamp. “Het moet een evenwichtige vertegenwoordiging van onze klanten zijn”. In de reclame belooft Fiber de prijs nooit te verhogen.

Over Fiber

Het Amsterdamse Fiber NL is onafhankelijk van een netwerkleverancier en in geheel Nederland beschikbaar. Als het niet via glasvezel kan, dan via het best beschikbare netwerk. Het bedrijf biedt voordelige internet-, televisie- en telefonieabonnementen en het Fiber SmartAlarm. In januari van dit jaar nam Fiber NL concurrent Stipte (voorheen Scarlet Nederland) over. Samen met Stipte wil de jonge ‘challenger’ de markt blijven uitdagen en klanten blijven verrassen met nieuwe diensten, verbeterde service en scherpe prijzen.

Vergelijk internet-, televisie- en telefonieabonnementen van Fiber op Internetten.nl en Totaalwijzer.nl.

Geactualiseerd: donderdag 21 juli 2016
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.