Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Fiberworldklanten overgedragen aan InterNLnet

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

De Friese internetprovider Fiberworld heeft de particuliere en zakelijke dienstverlening beëindigd. Niet van de provider zelf, maar van een klant ontvingen we dit bericht. Ook in ons forum werd er een paar weken geleden al melding van gemaakt. 

Onderstaand een fragment van de  brief die werd verstuurd naar klanten: 

Na een stormachtige periode heeft Fiberworld BV besloten de particuliere en zakelijke dienstverlening te beëindigen. Maar niet zonder er voor te zorgen dat de dienstverlening naar u als klant in de toekomst niet in gevaar komt.

Wat betekent dit voor u als klant van Fiberworld?
Uw contract met Fiberworld wordt overgedragen aan InterNLnet. InterNLnet is een volle dochter van BBned. Voor u als klant verandert er verder helemaal niets. Fiberworld factureert u tot 1 juli 2008 voor uw verbindingen. De periode vanaf 1 juli 2008 wordt door InterNLnet gefactureerd. De prijzen veranderen niet. Uw email en homepage adressen alsmede uw IP¬adres blijven voorlopig intact!

De dienstverlening zal door deze transactie naar een hoger niveau worden gebracht, omdat InterNLnet een sterke professionele partij is met meer dan 12,5 jaar Internet ervaring. U zult binnen enkele dagen een brief ontvangen van InterNLnet waarin u door InterNLnet verder wordt geïnformeerd.
We danken u voor uw vertrouwen in de afgelopen jaren en verwachten dat wij hiermee voor u de juiste oplossing hebben gevonden!

Met vriendelijke groet, Namens Fiberworld BV,
H. Dijkstra

Geactualiseerd: woensdag 30 juli 2008

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.