Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Film1 nu ook via Interactieve TV van KPN, XS4ALL en Telfort

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Per 1 oktober is Film1 nu ook beschikbaar via Interactieve TV van KPN en haar dochterbedrijven XS4ALL en Telfort. Het Film1 pakket kost 15 euro per maand en is per maand opzegbaar. Het bestaat uit vijf Film1 zenders plus Film1 On Demand. Ter introductie zijn de eerste twee maanden gratis.

Wat is Film1?

KPN was de enige grote tv-aanbieder waar Film1 nog niet in het zenderaanbod was opgenomen. 
Het wordt de komende twee maanden gratis aan alle gebruikers van Interactieve TV bij KPN, XS4All en Telfort aangeboden. Daartoe behoort ook Film1 On Demand. Hiermee kan men op elk gewenst tijdstip gratis naar de beste films en series kijken. 

Film1 schuift Film1 On Demand steeds meer naar voren als concurrent van Netflix, de online videodienst die op 11 september van start ging. Hun aanbod is weliswaar minder groot, maar is wel veel actueler dan dat van Netflix.

Film1 biedt de nieuwste films, direct in je huiskamer met 5 Film1 kanalen, waarop dagelijks de nieuwste films en series worden uitgezonden. Ook kun je een grote selectie films kijken wanneer het jou uitkomt met Film1 on Demand. Daarmee kun je met een druk op de knop een film starten.

Speciaal actieaanbod: 2 maanden gratis

Om de introductie te ondersteunen geldt tot eind 2013 een speciaal actieaanbod waarbij je Film1 twee maanden gratis mag uitproberen bij Interactieve TV.

Interactieve TV is televisie kijken via je internetverbinding. Je hebt dus een internetverbinding nodig van KPN, XS4ALL of Telfort.

Bekijk de pakketten met Interactieve TV van KPN, XS4ALL en Telfort 

Geactualiseerd: maandag 27 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie