Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Flatfee UMTS in Duitsland voor 25 euro per maand

Leestijd: 1 minuut

KPN biedt vanaf volgende maand flatfee UMTS aan in Duitsland voor 25 euro per maand. Dit tarief ligt duidelijker lager dan de 89 euro die Nederlandse UMTS-liefhebbers maandelijks bij Vodafone of KPN kwijt zijn.

We moeten hierbij echter nog wel twee belangrijke kanttekeningen maken. Het abonnement in Duitsland is namelijk alleen af te sluiten in combinatie met een mobiel (spraak)abonnement van 25 euro per maand. Bovendien moet de UMTS-datacard in Duitsland los aangeschaft worden voor 249 euro. In ons land zit de card gratis inbegrepen in het abonnement.

De Duitse UMTS-dienst wordt onder de merknaam Base aangeboden op het netwerk van KPN-dochterbedrijf E-Plus. Base is een goedkope mobiele provider die actief is op de Belgische en Duitse markt. VoIP toepassingen als VOIPbuster, Google Talk en Skype worden door Base geblokkeerd. 

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie