Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Forse prijsverhoging glasvezelabonnementen Online.nl

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Provider Online.nl heet de prijs van zijn glasvezelabonnementen met 9,50 euro per maand verhoogd. De prijsverhoging geldt voor alle snelheidsvarianten en is voor alle abonnementen gelijk.

Forse prijsverhoging

online.gifDe nieuwe prijzen zijn woensdag 18 juli ingegaan. De provider biedt twee soorten glasvezelabonnementen en iedere variant is beschikbaar met drie snelheden. Het gaat om 6 abonnementen, die allemaal 9,50 euro per maand duurder worden. Dit is een prijsstijging van 15% of meer.

Snelheid verandert niet

Het goedkoopste abonnement met internet en televisie van Canal Digitaal gaat door de prijsverhoging € 57,50 per maand kosten. Bij dit abonnement wordt een symmetrische internetsnelheid van 50 Mbps geleverd. Het duurste abonnement met een symmetrische internetsnelheid van 200 Mbps, bellen en tv via Canal Digitaal kost nu  € 75 per maand. Aan de snelheden of andere inhoud van de abonnementen verandert niets, alleen de prijs gaat omhoog.

Vorig jaar ook al prijsstijging van glasvezel én DSL

Vorig jaar gingen de prijzen van glasvezelabonnementen ook al omhoog, omdat Online.nl overstapte naar CanalDigitaal voor het leveren van interactieve tv. Op 1 juni vorig jaar verhoogde Online de prijzen van DSL-pakketten. De reden van die prijsstijging was dat de migratie naar het KPN-netwerk toen eindelijk afgerond was, waardoor er hogere snelheden beschikbaar kwamen.

Abonnement Snelheid Oude prijs Nieuwe prijs
Internet + Interactieve TV  50/50 Mbps  € 48  € 57,50
 100/100 Mbps  € 53  € 62,50    
 200/200 Mbps  € 63  € 72,50
Internet + Interactieve TV
+ Bellen Basis
  50/50 Mbps  € 50,50  € 60
 100/100 Mbps  € 55,50  € 65
 200/200 Mbps  € 65,50   € 75

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.