Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Forse prijsverlaging domeinregistraties bij Plant

Leestijd: 2 minuten

Met ingang van het nieuwe jaar 2003 verlaagt provider Plant Internet Solutions  de prijs van domeinnaamregistratie van € 68,- naar € 45,-.

Alle reeds geregistreerde domeinnamen van € 68,- zullen per 1 januari 2003 op € 45,- gezet worden. Verhuizingen en overdrachten blijven apart gefaktureerd, omdat dit in sommige gevallen (bijna alle extensies buiten .nl) veel tijd en moeite kost, aldus Plant. Wel zal geprobeerd worden ook dit verder te automatiseren. Volgens de provider zijn er echter veel uitzonderingsgevallen wat het lastig maakt. Het is via het menu-item 'Contractaanvraag' mogelijk op www.plant.nl online een domeinnaam aanvraag te doen.
Wie overigens van plan was een .be naam te registreren, kan dat bij Plant (alleen vandaag nog!) voor € 30,- doen. Vanaf 1 januari geldt ook hiervoor het standaardtarief van € 45,-

In onze domeinregistratie wizard kunt u in het tariefoverzicht zien dat er nogal wat verschil in prijs bestaat voor het registreren van domeinnamen. Zowel voor .nl namen als voor buitenlandse extensies variëren de tarieven van € 8,93 (LaDot) tot € 95,40 (Euronet) per jaar! Men moet echter wel goed opletten of er ook entreekosten, emailadressen, subdomeinen e.d. bij de prijs voor een domeinregistratie zijn inbegrepen. Naast de prijs kan natuurlijk ook de betrouwbaarheid en goede naam van de provider bij wie men registreert een rol van betekenis spelen.

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.