Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Fox Sports in het basispakket van Vodafone

Leestijd: 2 minuten

_nb-vodafone.gifVodafone Thuis-klanten met een tv-abonnement krijgen vanaf 1 augustus als eerste Fox Sports 1 Eredivisie HD in het basispakket. Als gevolg hiervan gaat de prijs van het basispakket per 1 september omhoog. Kijkers met een FOX Sports-abonnement met alle voetbalkanalen gaan maandelijks minder betalen.  

Vernieuwingen basispakket

Fox Sports 1 Eredivisie.jpgNaast Fox Sports 1 wordt ook History Channel toegevoegd aan het nieuwe tv-basispakket. De prijzen van de tv-abonnementen gaan per 1 september met € 1,50 tot € 2,50 omhoog, afhankelijk van wanneer je interactieve tv hebt aangesloten. De prijsverhoging komt grotendeels door de kwestie over Fox Sports Eredivisie HD in het basispakket. Al voert Vodafone als reden de recente vernieuwingen aan, zoals Begin Gemist op 26 zenders, Disney Channel in het basispakket en de mogelijkheid om overal tv te kijken met TV Anywhere. 

Tv-abonnementen  duurder

De prijzen van de tv-abonnementen gaan per 1 september met € 1,50 omhoog. Voor degenen die klant werden vóór 21 juli 2015 stijgt de prijs met € 2,50. De klanten worden persoonlijk geïnformeerd over deze wijzigingen. Vanaf 1 september kost het Vodafone Thuis tv-basispakket voor alle klanten € 15 per maand. 

Fox Sports Compleet pakket

Fox Sports Eredivisie en Fox Sports.jpgDe andere vijf Fox Sports-kanalen met Eredivisievoetbal en internationale sporten komen in een nieuw Compleet-pakket, dit gaat € 12,50 per maand kosten. Dat is een forse prijsverlaging en gunstig voor degenen die nu een combi-pakket afnemen voor € 25 per maand, al schijnt slechts 10 procent van de klanten zo'n pakket af te nemen. 

In het pakket zitten alle Eredivisiewedstrijden, buitenlands voetbal, tennis (ATP en Wimbledon) en verschillende Amerikaanse sportcompetities (zoals NFL, UFC en MLB). Dit zal ook beschikbaar zijn op TV Anywhere en Begin Gemist. Ook kunnen klanten met Fox Sports Compleet gratis gebruikmaken van Fox Sports Go. Vodafone klanten kunnen hiermee altijd en overal sport bekijken op een smartphone, tablet of laptop.

Vodafone FOX Sports Compleet 1-9-2016.jpg

Beltarieven

De basis beltarieven van Vodafone Thuis gaan ook omhoog. Per 1 september is het starttarief 11cent en bellen per minuut 11 cent (nu 10 cent starttarief en 9 cent per minuut). Bellen naar internationale bestemmingen wordt goedkoper. Zo bel je vanaf 1 september naar de meeste West Europese landen en Noord Amerika voor € 0,11 per minuut in plaats van € 0,19 en naar Marokko voor € 0,40 per minuut in plaats van € 0,83 per minuut.

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.