Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Freeinternet4all: geen free internet. wel `fun for all`

Leestijd: 1 minuut

Vorige week ontvingen we enkele mailtjes van internetters die meer informatie wilden hebben over de betrouwbaarheid van het Groningse bedrijf Freeinternet4all dat tegen een eenmalige bijdrage van 99 euro gratis breedband beloofde.
Over Freeinternet4all is in korte tijd echter zoveel beroering en twijfel ontstaan na o.a. een artikel op Webwereld dat de eigenaar heeft besloten de site offline te halen.
Dagblad de Telegraaf van afgelopen zaterdag kopte: "Nieuwste internet luchtballon klapt", waarmee op het jonge Groningse bedrijf gedoeld werd. In dit artikel staat dat tienduizenden mensen die zich de afgelopen week opgegeven hebben voor een gratis breedband-internetabonnement waarschijnlijk naar hun geld én naar hun abonnement kunnen fluiten. De initiatiefnemer heeft namelijk na rijp beraad de beslissing genomen het project te beëindigen, vanwege het feit dat hij zegt zich belazerd te voelen door `snelle zakenjongens'.
Dat dit businessconcept in deze tijd gedoemd is te mislukken, kan iedere weldenkende internetgebruiker op de klompen aanvoelen! Hopelijk hebben de 70.000 mensen die zich hadden opgegeven de € 99 inschrijfkosten nog niet overgemaakt...

Geactualiseerd: maandag 27 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.