Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Freeler geeft leden gratis antivirus-software

Leestijd: 2 minuten

Lelystad, 9 mei 2000 - Internetprovider Freeler geeft zijn leden gratis bescherming tegen computer-virussen met het programma AntiViral Toolkit Pro.
De gebruikers kunnen het programma van de Freeler-portal downloaden en krijgen een licentie voor een jaar. Bovendien krijgt men elke week de nieuwste versie van AntiViral Toolkit om zich te kunnen beschermen tegen nieuwe virussen.
Freeler heeft hiervoor een overeenkomst gesloten met ThunderStore, de maker van AntiViral Toolkit Pro.

"Het toenemende gebruik van Internet en e-mail draagt bij tot een snelle verspreiding van computervirussen. Onze leden moeten ongestoord en veilig gebruik kunnen maken van onze internetdiensten, dat vraagt om preventieve maatregelen. Vandaar dat we via onze portal AntiViral Toolkit ter beschikking stellen", aldus Marque Joosten, algemeen directeur van Freeler.

AntiViral Toolkit behoort tot de meest gebruikte antivirus-scanners ter wereld. Het is een programma van het Nederlandse bedrijf ThunderStore dat is gespecialiseerd in beveiliging van informatie.

Naast AntiViral Toolkit geeft Freeler zijn leden een licentie van S-Mail cadeau waarmee zij vertrouwelijke informatie veilig over het internet kunnen versturen. Het eenvoudig te gebruiken S-Mail versleutelt het e-mailbericht en zorgt ervoor dat dit onleesbaar voor derden wordt verstuurd.

Freeler leden kunnen de AntiViral Toolkit en S-mail vanaf 15 mei aanstaande downloaden. Met ingang van 1 juni krijgen nieuwe Freeler-leden de twee pakketten op de Freeler CD-Rom.
Geactualiseerd: dinsdag 9 mei 2000
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.