Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Freeler ook aan kop op Internetten.nl

Leestijd: 2 minuten

Freeler voert sinds ruim een jaar de ranglijst aan van onafhankelijk meetinstituut I-ping. Dit maakt de vijfde internetprovider van Nederland vandaag in een persbericht bekend.
De Consumentengids van september 2002 bevestigt dat "Freeler Voordelig" het voordeligste abonnement van Nederland is, aldus Freeler.

Met Freeler Voordelig krijgt men 30 procent korting op het lokale tarief voor voor de internettikken.
De inbeltarieven zijn inderdaad heel laag, maar het pakket is niet gratis. Maandelijks moet men €4,95 betalen aan abonnementskosten. Of Freeler Voordelig dan voor alle vormen van internetgebruik nog het voordeligst is, kan men eenvoudig laten uitrekenen door de Internetwijzer!

Gratis internet verdwijnt links en rechts, maar Freeler beweert daarin haar eigen weg te gaan. De ING-dochter bevestigt dat zij met het pakket "Freeler Basis" een gratis internetabonnement handhaaft.
De gebruiker van onze Accessproviders Wizard kan echter constateren dat de telefoontarieven bij dit pakket aanzienlijk hoger liggen. In deze wijzer worden namelijk 23 andere gratis pakketten getoond, waarvan sommige inbeltarieven tarieven een flink stuk lager liggen. Zoals de pakketten van Edutel, Pretium en 12Move om enkele te noemen.

De kwaliteit van het accesspakket wordt hierbij overigens buiten beschouwing gelaten. Volgens de Consumentenbond vindt men dat betrouwbaarheid, beschikbaarheid en snelheid van de internetverbinding de belangrijkste keuzecriteria zijn.
Stelt men het criterium `snelheid`voorop dan staat Freeler volgens deze snelheidtest bovenaan in de TOP 5 van de laatste 1000 (Analoog) testen.

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie