Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Freeler overgenomen door KPN

Leestijd: 1 minuut

KPN neemt Freeler over van ING. Freeler zal onderdeel gaan uitmaken van KPN-dochter Planet Media Group NV.  Gisteren hebben beide partijen bekendgemaakt dat de transactie begin 2005 definitief afgerond wordt.

Freeler is op initiatief van ING Bank, Nationale-Nederlanden en Postbank in september 1999 van start gegaan. De internetprovider met 60 medewerkers en ruim 145.000 actieve klanten wordt onderdeel van  Planet Media Group, eigenaar van Planet Internet en Het Net.

Planet Internet en Het Net hebben zo'n 240 medewerkers in dienst en 1.352.000 klanten. Planet Internet is in 1995 gestart. Het Net is in 1999 toegetreden tot de Planet Media Group.

Freeler die op dit moment al gebruik maakt van het netwerk van KPN, paste niet langer binnen de activiteiten van ING. KPN wil met Freeler z'n positie op de Nederlandse markt verder versterken. Het overnamebedrag is niet bekend gemaakt. Of de naam Freeler verdwijnt is evenmin bekend.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding voor ADSL van Freeler, waar tot 1 januari 2005 een aantrekkelijk Eindejaarsvoordeel geldt. Postbankklanten genieten nog extra voordeel!  

Geactualiseerd: vrijdag 5 februari 2021
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie